Ce face Andreea Bălan la două noaptea când nu poate dormi

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 septembrie 2020, 00:19

În ultimele luni, Andreea Bălan (36 de ani) a fost ținta atacurilor gurilor rele care au criticat-o dur când s-a aflat că, după despărțirea de George Burcea, s-ar fi cuplat cu un alt bărbat. Andreea a fost surprinsă, în această vară, în ipostaze tandre cu Tiberiu Argint, pe litoral. Cei doi nu au negat, dar nici nu au confirmat că ar fi împreună, iar apropiații lor spun că între ei nu este nimic mai mult decât o relație de prietenie.

Citeşte şi: Andreea Bălan, prima declarație după ce George Burcea a insinuat că i-ar fi fost infidelă

Fanii au fost indignați de aceste zvonuri conform cărora artista nici nu a finalizat încă divorțul cu Burcea și se și aruncă în brațele altui bărbat în loc să-și concentreze atenția asupra creșterii fiicelor ei, Clara (1 an și jumătate) și Ella (3 ani).

Ei bine, indiferent de zvonuri și de ce spun răutăcioșii, Andreea Bălan a dovedit de nenumărate ori că este o mamă model. Andreea își crește frumos fetele și are grijă să nu le lipsească nimic mai ales acum, când tatăl lor nu mai este zi de zi lângă ele. În această vară, artista a mers fetițele la mare și la munte, iar când nu are filmări sau înregistrări, Andreea le dedică timpul tot fetelor, ducându-le în parc sau la piscină.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

De curând, Andreea a făcut un Instastory, la o oră foarte târzie în noapte, cu Ella și Clara dormind. De ce nu avea Andreea somn la ora 02:28 nu știm, cert este că vedeta profită de orice moment pentru a le arăta tuturor cât mândră este de fiicele ei și cât de mult le iubește.

Surse foto – Facebook/Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter