Video: Simona Pătruleasa Ivanof şi fetiţa ei, Ingrid, pe coperta revistei Unica!

În numărul de mai al revistei Unica o puteţi vedea în premieră pe Ingrid Maria Lucia, fetiţa vedetei de la Kanal D – Simona Pătruleasa Ivanof.
În numărul de mai al revistei Unica o puteţi vedea în premieră pe Ingrid Maria Lucia, fetiţa vedetei de la Kanal D – Simona Pătruleasa Ivanof.

Mama şi fiica sunt protagonistele unui pictorial de excepţie, realizat într-un parc de distracţii. Micuţa în vârstă de 7 luni e la prima ei apariţie într-o publicaţie glossy şi s-a comportat exemplar în timpul sedinţei foto, iar mama ei a fost foarte mândră de ea. Simona povesteşte pe larg despre experienţa naşterii, care a marcat-o într-o anumită măsură, despre botez (şi ne arată fotografii în premieră!) , despre planurile ei de-a mai avea şi alţi copii şi despre cum arată viaţa ei şi a soţului ei, Sabin Ivanof, acum că o au pe Ingrid:

„Nu cred că am lăsat-o vreun moment singură. Suntem cam exageraţi, toată lumea zice asta; şi faptul că doarme cu noi în pat, le fel: ‘Vai, cum să doarmă cu voi în pat?! Aşa o să vrea mereu !’. Dar ei îi place atât de mult să doarmă cu noi! De când s-a născut Ingrid, nu avem timp pentru nimic altceva, nu mai am timp pentru mine; după ce-am născut-o, timp de o lună şi jumătate-două, nu ştiu dacă am ieşit  de cinci ori din cameră. Mama îmi aducea să mănânc, nu puteam să mă desprind de fetiţă. Am avut mare noroc că ne-a ajutat mama, pentru că, sincer, n-ai cum să te descurci singur, oricât de priceput ai fi”.

Citiţi materialul integral în numărul de mai al revistei Unica, pe piaţa din 24 aprilie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter