O colecţie de stări

De Raluca Hagiu, pe

Imaginează-ţi numărul de septembrie ca pe o prezentare de modă. Îţi dezvăluim, rând pe rând, pe podiumul din hârtie lucioasă, piesele tari ale sezonului de toamnă-iarnă.

Iulia Vântur, co-prezentatoarea show-ului „Dansez pentru tine“, este fără îndoială una dintre ele. Eleganţa ei te duce uşor cu gândul la apariţiile old glamour, ca la Hollywood, propuse de Prada, Lanvin şi Cavalli pentru noul sezon. Dar nu asta mă fascinează la Iulia.
Ci faptul că ea colecţionează amintiri frumoase, stări, experienţe, nu apariţii. Aşa i se întâmplă de trei ani încoace, de când vizitează India. Colega mea, Monica Cismaru, a stat de vorbă cu vedeta proaspăt sosită din Delhi, Goa şi Mumbai şi a aflat ce o atrage la locurile acelea, dincolo de zvonurile că este iubita actorului indian Salman Khan (pag. 24).
Toamna aceasta se poartă şi transparenţele. Atât în garderobă, cât şi în cuplu (nu, asta nu se traduce prin faptul că trebuie să-i spui iubitului tău chiar tot ce ţi-ai cumpărat când ai lăsat cardul fără suflare).
Givenchy, Chanel, Burberry Prorsum şi alte case de modă propun materiale preţioase cu vedere la lenjerii şi dantele la fel de preţioase. În dragoste, transparenţa ar putea lua forma unei radiografii de cuplu, aşa cum ni se arată într-unul dintre cele mai aşteptate filme româneşti ale anului, „Love Building“, produs de Dragoş Bucur, DoruBoguţă şi Alex Papadopol. Cei trei designeri de personaje şi poveşti rupte din realitate ne-au povestit cum văd ei iubirea între patru pereţi, dar şi în format wide screen (pag. 32).
Pentru completări pe acest subiect, poţi citi şi interviul cu Andreea şi Cabral Ibacka, un cuplu diferit, dar potrivit, care tratează cu sânge rece diferenţele dintre ying şi yang (pg. 96). Şi, la final de prezentare, îţi recomand poveştile colecţionarelor de bucurii. Un articol prietenos şi călduros, ca un pulover de mohair (revenirea sezonului!). Inspirat de pasiunea a patru femei pentru lucruri mici, care le fac viaţa mai frumoasă: sticluţe de parfum, clopoţei, păpuşi sau puşculiţe haioase, textul te va face să înţelegi de ce colecţionarea de obiecte oferă stări de bucurie, familiaritate şi siguranţă (pag. 92). Şi, poate, va mai adăuga câteva zâmbete la colecţia ta de stări bune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter