De cine e îndrăgostită Iulia Vântur?

De Revista Unica, pe

Întoarsă cu forţe proaspete din India, Iulia Vântur îşi va relua din toamnă rolul de coprezentator al celui de-al paisprezecelea sezon „Dansez pentru tine“. Vedeta Pro TV figurează pe copera revistei Unica de septembrie.
În interviul acordat Unica, vedeta a povestit experienţele spiritual trăite în India şi felul în care a schimbat-o această ţară, dar a dat şi indicii că ar fi din nou îndrăgostită. Iulia a pus capăt de ceva timp relaţiei mediatizate cu Marius Moga şi de-atunci n-a mai fost văzută în compania niciunui alt bărbat, dar spune că nu este „pustnică“.
iulia vantur
S-au făcut multe speculaţii cum că ar avea o relaţie cu vedeta de la Bollywood Salman Kahn, dar aceasta neagă orice legătură amoroasă cu el şi spune că sunt doar prieteni. Cert este că Iulia s-a îndrăgostit de India, unde merge de câţiva ani şi unde a învăţat să mediteze şi să se remodeleze spiritual. La ultima vizită, chiar a petrecut timp într-un ashram şii a învăţat meşteşugul creării de bijuterii.
Citiţi mai multe amănunte despre noua viaţă a Iuliei şi despre noile ei planuri  legate de carieră, după ce a renunţat la prezentarea ştirilor, în noul număr al revistei Unica!
iulia vantur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter