Andreea şi Cabral Ibacka. Opusurile se atrag?

De Laura Davidescu, pe

Sigur că da, explică psihoterapeutul Carmen Moldoveanu într-un articol din revista Unica, recent apărută pe piaţă. Iar Andreea şi Cabral Ibacka, simpaticii protagonişti ai emisiunii “Casa Ibacka”, ce va avea premiera pe 9 septembrie la Acasă TV, confirmă din plin faptul că personalităţile diferite se înţeleg de minune.
Va plictisiţi vreodată unul de compania celuilalt?
Andreea: Suntem mult mai ocupaţi decât ne percepe lumea. Şi atunci n-apucăm nici să ni le spunem pe toate, d-apoi să ne plictisim.
Cabral: Nu prea avem ocazia, pentru că programele noastre reunite nu prea lasă multe momente de respiro, de liniste şi pace, de stat degeaba. Dar chiar dacă avem momente libere, nu prea ne plictisim…

Ce înseamnă, după părerea voastră, un cuplu nepotrivit?
Andreea: Nu cred în relaţii perfecte şi nici în compatiblitate 100%, dar nepotriveala apare atunci când suma nemulţumirilor depăşeşte limita personală  a tolerabilităţii. Care limită poate fi mai mică sau mai mare, greu de apreciat în locul altuia. Spun asta pentru că am cunoscut oameni care se mulţumesc cu puţin. Dar cine sunt eu ca să le dau sfaturi?
Cabral: Până la urmă, un cuplu se formează pentru ca celor doi care-l  compun să le fie mai bine. Cât timp celor doi le este mai bine împreuna decât separat… este o relaţie potrivită. Dacă nu… nu.

Credeţi că e posibil să întâlneşti marea dragoste de mai multe ori în viaţă?
Andreea: Nu. Dar dacă eşti obişnuit să faci compromisuri, s-ar putea să o identifici greşit. Ne întoarcem la discuţia despre cupluri nepotrivite şi aşteptările fiecăruia.
Cabral: Păi atunci nu i-am mai putea spune Marea Dragoste, nu-i aşa?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter