Dr. Adina Alberts: Top 5 cele mai trendy intervenţii de chirurgie estetică

De Revista Unica, pe

De la implantul de sprâncene până la gropiţele din bărbie, există mai multe intervenţii de chirurgie estetică, foarte rapide, cu ajutorul cărora poţi obţine lookul la care visezi. Le-am selectat pentru tine pe cele mai “hot”.
1. Implantul de sprâncene înseamnă transplantarea de fire de păr, de regulă de la nivelul scalpului, la nivelul marginilor sprâncenelor, pentru îndesirea lor şi alungirea acestora. Firele se pot transplanta la orice nivel, acolo unde este nevoie: perciuni, gene, etc. Operaţia se face cu anestezie locală, durează cam o oră jumate-două, iar rezultatele nu apar imediat, ci după câteva luni. Local, după intervenţie nu apar modificări supărătoare, astfel că viaţa socială nu îţi este afectată. Intervenţia costă 500-1500 de euro şi are rezultate definitive.
2. Gropiţele în obraji pot fi făcute chirurgical. Sub anestezie locală, la nivelul versantului intern al obrajilor, se face incizie locală şi printr-un anumit fel de sutură apar gropiţele în obraji. Operaţia costă 400 de euro şi are rezultate definitive. Vindecara durează câteva zile, iar durerea este minimă.
3. Maxilarele “puternice” sunt extrem de deranjante, mai ales pentru femei. Acestea se pot subţia prin injecţii cu toxină botulinică. Câteva puncte bine plasate de toxină rezolvă această problemă pentru 4-6 luni. Intervenţia costă 120 de euro şi trebuie repetată permanent.
4. Gropiţele din bărbie au o rezolvare facilă. Se astupă prin injectarea de toxină botulinică. Costul este de 150 de euro, iar rezultatele se păstrează câteva luni. Apoi trebuie refacută injecţia.
5. Corectarea zâmbetului care expune gingia superioară. Sunt persoane care atunci când zâmbesc îşi dezvelesc inestetic dantura superioară, inclusiv gingia superioară, parţial sau chiar total. Acest neajuns se poate corecta uşor, prin injectare de toxină botulinică. Costul este de 150 de euro, iar rezultatele rezistă 3-4 luni.

Bonus: citeşte în revista de noiembrie povestea cititoarei noastre Livia Cenan (40 ani), care “a întinerit”  cu ajutorul injecţiilor cu toxină botulinică, acid hialuronic, dar şi a mezoterapiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter