Se zguduie piaţa TV! Emisiunea care va şoca România

De Libertatea.ro, pe

Televiziunile sunt într-o permanentă luptă pentru supremaţie, pentru fiecare punct de rating care se traduce prin încasări substanţiale. Prins în hora unei competiţii dure, PRO TV forţează limitele de înţelegere şi de permisivitate ale românilor şi lansează pe piaţă o provocare şocantă.

Conform unor surse din interiorul televiziunii din bulevardul Pache Protopopescu, echipa PRO pregăteşte o emisiune-concurs – “Patru nunţi şi-o provocare” – , la care va participa şi un cuplu de homosexuali! Debutul noului concept este anunţat pentru sfârşitul lunii august.
Asta, da provocare! pare să-şi fi spus cei care au gândit şi mai apoi au pus în scenă detaliile emisiunii care, cu siguranţă, va şoca şi va aduce în prim-plan viaţa cuplurilor de homosexuali. Şi asta, pentru că, după ce etapa preselecţiilor naţionale s-a încheiat, juriul a decis ca în cursa pentru premiul cel mare – o nuntă de vis, urmată de o lună de miere de neuitat organizate de trustul Media Pro -, să rămână patru cupluri. Astfel, au rămas în finală trei cupluri heterosexuale, formate din mire şi mireasă, şi, se pare, unul mai puţin obişnuit, format din doi bărbaţi, homosexuali, care vor să-şi unească destinele fără să le pese de prejudecăţile românilor neobişnuiţi cu astfel de show-uri.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter