What’s Up lanseaza „K la meteo”, feat Andra

De PR, pe Ultimul update Vineri, 27 aprilie 2018, 14:44

A colaborat cu nume sonore ale hip-hopului din Romania iar pasiunea pentru muzica a dus la o permanenta perfectionare a stilului sau.
Acum, alaturi de Andra, What’s Up lanseaza single-ul si videoclipul „K la meteo”, o piesa de dragoste in care trairile si sentimentele personajelor sunt asemananate cu un buletin meteo.
Textul piesei a fost compus chiar de catre What’s Up, alaturi de echipa deMoga si „este povestea pe care orice cuplu a trait-o sau o poate trai; in orice relatie exista un moment ‘de furtuna’, de ‘ploaie’, pe care daca nu reusesti sa il depasesti, relatia va disparea” a declarat What’s Up.
Regizat de catre Iulian Moga si filmat in studiourile din Buftea, videoclipul ilustreaza intocmai povestea celor doua personaje, intr-un joc in care iubirea arzatoare a fost inlocuita de ploaie si furtuna.
Ma bucura si ma onoreaza colaborarea cu Andra. Are o voce exceptionala si, dincolo de asta, foarte potrivita piesei. Sincer sa fiu, single-ul este gata de 1 an, dar am asteptat cel mai potrivit moment pentru lansare„, povesteste Marius aka What’s up.

Single-ul poate fi descarcat accesand link-ul: http://tinyurl.com/k-la-meteo Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter