Virgil Ianţu: “Nu îmi propun să intru în concurenţă cu nimeni”

De Viva.ro, pe

Sunt foarte rare şedinţele foto în care ai să-l vezi pe Virgil Ianţu alături de Roxana şi de fiica lor, Jasmina. Până acum, s-a întâmplat doar în VIVA! O raritate au devenit şi proiectele de televiziune pe care le acceptă. În schimb, îl vom vedea tot mai des cântând. A lansat un album şi… are emoţii.
Într-o zi de toamnă, pe înserate, o fetiţă ia ceaiul pe terasă cu părinţii ei. La un moment dat, începe să fredoneze câteva versuri pe care nu le înţeleg. Dar tatăl ei, Virgil Ianţu, mă lămureşte că fiica are deja câteva melodii preferate de pe albumul lui de swing cu piese româneşti reorchestrate, la care a lucrat împreună cu Adi Despot şi compozitorul George Natsis şi care va fi lansat la începutul lui 2014.
Într-un fel, e un proiect la care participă toată familia, mai ales că Roxana, care nu este iubita-lui-Virgil-Ianţu-şi-atât, se ocupă indirect de proiect, prin agenţia sa.
Am avut parte de una dintre cele mai operative şedinţe foto. Privind din afară, ai fi zis chiar că noi, cei din echipa VIVA!, eram de fapt invitaţii. Virgil ştia exact ce haine i se potrivesc, Roxana a venit gata coafată şi fardată (ceea ce ni se întâmplă extrem de rar) până şi Jasmina, la cei 8 ani ai ei, se mişca precum un profesionist.
Vezi interviul cu Virgil Ianţu şi mai multe poze pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter