Vilă de 1.7 milioane de dolari, vândută cu 17 dolari

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 25 ianuarie 2019, 18:33
O femeie din Calgary, Canada, a decis să își „vândă” proprietatea, o vilă în valoare de 1.7 milioane dolari cu doar 17 dolari. Însă cel care o va deține trebuie mai întâi să treacă de un concurs.

Proprietatea vilei, Alla Wagner, a propus un concurs de eseuri a cărui taxă de înscriere este de 17 dolari, iar cel care va câștiga competiția va deveni proprietarul casei în valoare de 1.7 milioane dolari, potrivit BBC News.

Ideea a fost sugerată chiar de către fiica Allei.

După ce a încercat de mai multe ori să vândă locuința cu suma de 1.7 milioane dolari fără nicio reușită, Wagner a decis să ofere casa drept premiu al concursului pentru că are mari probleme de sănătate, cauzate de un accident și nu mai poate avea grijă de locuință.

Cei care doresc să devină fericiții proprietari ai vilei trebuie să scoată din buzunar 17 dolari și să redacteze un eseu de maxim 350 de cuvinte care să răspundă la întrebarea: „De ce ți s-ar schimba viața dacă te-ai muta în această casă?”.

Concursul pentru casa de 360 metri pătrați se încheie în luna aprilie, iar Alla își dorește să se înscrie peste 60.000 de persoane pentru a alege un câștigător.

Asistenții medicali au sugerat câteva schimbări pe care aș putea să le fac pentru a fi mai ușor să mă deplasez singură. Totuși, eu nu cred că aș putea deteriora această proprietate. Casa este o operă de artă și nu aș vrea să îi compromit valoarea”, a explicat femeia.

Mai mult, ea descrie casa ca fiind „paradisul unui scriitor sau al unui artist”.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter