Vieţi salvate de obezitate. Vezi poveştile incredibile

De Diana Zagrean, pe

Obezitatea e o problemă care afectează tot mai multă lume, dar unii oameni se pot lăuda că grăsimea în exces i-a salvat de la moarte. Iată poveştile incredibile ale unor vieţi salvate de obezitate.

Şoferul de autobuz care a salvat pasagerii cu burta lui

Anul trecut, un şofer de autobuz din Santiago de Chile a salvat mai mulţi pasageri de la moarte cu…burta lui.
Alegria Campos, de 33 de ani şi peste 120 de kilograme a oprit autobuzul pe care îl conducea şi s-a pus între pasageri şi un atacator înarmat. Acesta a tras două gloanţe, dintre care unul l-a lovit din plin pe tânărul şofer supraponderal. Deşi rănit, el s-a trântit peste atacator şi l-a ţinut imobilizat până la venirea poliţiei.
Datorită stratului adipos extrem de gros, şoferul obez s-a ales doar cu o sperietură şi doctorii au spus că numai grăsimea l-a salvat de la moarte.

Condamnat la moarte dar imposibil de executat pentru că era prea gras

Ronald Post, un condamnat la moarte din Statele Unite a scăpat de execuţie, pentru că era prea gras.
Avocaţii bărbatului de 204 kilograme au argumentat că injecţia letală trebuie făcută intramuscular, iar prizonierul este atât de gras încât niciun medic nu-i poate găsi un muşchi pentru a-i administra injecţia.
Deşi a primit absolvirea de la pedeapsa cu moartea din partea guvernatorului regiunii, bărbatul a murit şapte luni mai târziu din cauze naturale, legate de obezitatea sa.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte poveşti incredibile cu graşi salvaţi de kilogramele în plus am găsit, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter