VIDEO: Top 4 vedete afone de pe Youtube

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni nu au simţul penibilului şi insistă că au talent, în ciuda sunetelor oribile pe care le scot pe gură. Deşi multă lume râde de ei, aşa zisele vedete continuă să ne distreze cu noi piese, extrase pe single şi videoclipuri. Iată un top 4 cele mai afone vedete de pe Youtube. Nu-i aşa că sună oribil?
Gnesa – Wilder
Gnesa este, în felul ei, o bijuterie rară. Cântăreaţa din New York (aşa scrie pe pagina de Facebook, deşi nu pare să stăpânească foarte bine limba engleză, poate e emigrantă din Europa de Est) este atât de convinsă că e hot şi că toţi bărbaţii o vor încât şi-a convins familia (sau iubitul) să-i facă studio propriu.
Înregistrat la Gnesa Inc (probabil la ea în sufragerie, după un cearşaf), videoclipul piesei Wilder face furori pe Internet.
Ca să nu menţin suspansul mai mult decât este cazul, recomand cu căldură să nu ascultaţi piesa semnatăd e Gnesa prea tare şi să nu vă speriaţi de refren.


Jarred Milton – Super super cool
Deşi Jarred Milton se potrivea, mai degrabă, în topul fanilor nebuni de pe Internet, am zis să-i dăm adolescentului o şansă la categoria: vreau să rămân virgin toată viaţa mea.
niţial, el a postat o serie de filmuleţe în care se certa cu cei care nu îl sufereau pe Justin Bieber. Lucrurile au scăpat de sub control şi băiatul a ajuns să se plângă de ameninţări cu moartea, aşa că s-a reprofilat şi s-a apucat el însuşi de cântat. Proastă idee, uitaţi ce a ieşit.

Citeşte mai departe şi vezi cele mai afone vedete de pe Youtube pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter