VIDEO: Top 10 piese ale lui 2012. Vezi ce vedete au avut hituri anul acesta

De Diana Zagrean, pe

Dacă toată vara aţi fredonat “eu vara nu dorm” şi toată iarna aţi dansat pe “gangnam style”, poate că vreţi să ştiţi care sunt cele mai tari piese ale anului. Iată videoclipurile cele mai vizionate în 2012 şi artiştii cu cel mai mare succes la publicul român. Vizionaţi videoclipurile vedetelor care ne-au dat cele mai tari 10 piese ale lui 2012.
10. Apa – Loredana
Cea mai nouă melodie a Loredanei aduce un sound diferit şi mai ales un look deosebit pe piaţa muzicală românească. Lori se simte foarte bine de când face parte din juriul de la Vocea Românei. Ea apare într-o serie de ţinute glam şi retro şi reuşeşte să fie sexy în timp ce spală rufe şi coace cozonaci.

9. A ta -Corina
Corina arată incredibil după ce a născut şi nicăieri nu o demonstrează mai bine decât în videoclipul piesei „a ta”. Cântăreaţa poartă nişte ţinute extrem de sumare şi adoptă un stil muzical cu influenţe raggae. Observaţi cerceii personalizaţi şi lenjeria cu animal print.

8. Pleacă – Antonia feat Vunk
Senzaţia anului la noi în ţară, Antonia a făcut pereche bună cu sexy-burlacul Cornel Ilie. Piesa „Pleacă” a avut un succes enorm la public şi Antonia a rămas în atenţia publicului atât pentru frumuseţea ei şipentru relaţia cu soţul, dar şi pentru talentul înăscut.

7. Balada Boa – Gusttavo Lima
Gusttavo Lima este al doilea brazilian care face furori printre femeile din România după Michel Telo. Melodia lansată de tânărul cântăreţ s-a auzit prin toate cluburile şi pe toate posturile de radio din ţară anul acesta. Gusttavo Lima este şi compozitor şi ştie să cânte la vioară, violă, chitară, tobe, bas şi acordeon.

6.Minim doi – Alex Velea
O altă piesă de vară care a răsunat în toată România a fost piesa lui Alex Velea. Cântăreţul cu abdomen de fier, haine cool şi accesorii bling bling a reuşit să scoată pe piaţă o melodie în stilul propriu, cu note de acordeon şi rap, care a concurat cu „Vara nu dorm” a lui Connect-R.

Citeşte mai departe şi vezi care sunt primele 5 melodii ascultate de români în 2012, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter