Video senzațional: Femei isterice la întâlnire cu idolii lor

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Reacțiile admiratoarelor atunci când își întâlnesc idolii sunt de-a dreptul spectaculoase.
Este de ajuns să ne amintim cum leșinau domnișoarele pe banda rulantă atunci când intra în scenă Michael Jackson sau cum se isterizau domnițele în momentul în care iși făcea apariția Nick Carter de la Backstreet Boys. Lista artiștilor cu ștate vechi în industrie care și-a dat pe spate fanii poate continua mult și bine, însă ar fi păcat să nu revenim în zilele noastre. Și acum aceste întâlniri se lasă cu emoții, plânsele, crize de isterie și leșinuri.

Dacă ai nevoie de o dovadă, te invit să urmărești 5 dintre cele mai explicite clipuri care circulă pe net. O să te distrezi! Vizionare plăcută!

Fan Metallica aproape de colaps

Credeai că numai Ricky Martin poate să-și emoționeze fanii până la lacrimi. Greșit! Iată ce influență au durii de la Metallica asupra unuei admiratoare.

Enrigue Iglesias emoționează până la lacrimi

Hai că nu e chiar atât de greu să primești un autograf de la idolul tău. Ce te faci, însă, dacă, de emoții, uiți chiar și cum te cheamă? Lasă, lângă tine e Iglesias ca să te consoleze! Iată video!

Isterică la 18 ani. Motivul…

Da… Cu ocazia majoratului a primit bilete la concertul idolului ei, Lady Gaga. Cadoul, care trebuia să o lase fără cuvinte, a transformat-o în…

One Direction… plânsul isteric

Concertul a trecut, însă ea încă plânge de-i sare cămașa. Cam aceasta este reacția unei tinere, fan declarat al trupei One Direction. Cum s-a isterizat în timpul concertului poate fi… auzit în clipul următor.

Are 16 ani și s-a îndrăgostit de Justin Bieber

Plânge de mama focului pentru că i s-a promis o întâlnire cu artistul vieții ei. Bună strategie de marketing are domnul Bieber. A reușit să-și isterizeze targetul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter