VIDEO IT&Gadgets: Top jocuri pe tabletă pentru femei. Care îţi place?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 13:01

Lumea jocurilor video este, de obicei, asociată cu bărbaţii, dar multe femei din ziua de azi şi-au cumpărat tablete şi telefoane smart, astfel că piaţa jocurilor se extinde. Iată câteva dintre cele mai bune şi populare jocuri pe tabletă care au succes în rândul femeilor din lumea întreagă. Ţie care îţi place?

Fruit Ninja

Fruit Ninja este unul din puţinele jocuri care se potrivesc atât femeilor care vor să fie luptători ninja de performanţă, dar şi regine în bucătărie. Recomandat şi celor care au adoptat stilul de viaţă raw-vegan, fruit ninja îţi pune la încercare reflexele. Tot ce trebuie să faci este să tai fructele care zboară prin aer cu sabia, folosindu-te de touchscreen. Cât mai repede.

Talking Ginger

După motanul Talking Tom, Gina girafa şi căţelul Ben a venit rândul simpaticului tigru Ginger să ne amuze cu şmecheriile lui. Ginger face baie, bea, mănâncă şi face prostii, ca mai toate animăluţele din seria „Talking”. De câte ori îl trimiţi la culcare spălat, parfumat şi spălat pe dinţi, deblochezi câte un vis. Jocul oferă 60 de vise misterioase care te vor amuza pe tine şi prietenii tăi.

Citeşte şi IT&Gadgets: Top 6 femei supereroi din jocuri care ne inspiră. Nu-i aşa că sunt sexy?

Plants vs Zombies

Jocul este adorabil, în ciuda numelui care te duce cu gândul la filme horror. În plants vs zombies, ai o groază de zombi la tine în grădină, care vor să ajungă să te mănânce. Singurele tale arme sunt plantele din grădină, pe care trebuie să le plantezi strategic, astfel încât monştrii să nu ajungă la tine. Plantele sunt foarte ciudate şi fiecare face câte ceva, de la aruncat seminţe ca nişte bombe, la aruncătoare de flăcări. Nu te lăsa păcălită de nume, zombi din acest joc sunt de-a dreptul caraghioşi şi cele mai fioroase sunt chiar plantele tale.

Citeşte mai departe şi află ce alte jocuri simpatice mai există pentru femei care se pot juca pe tabletă, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter