Video: Geanina Ilieş la petrecerea Unica.ro. Mesajul ei pentru cititoare

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 14:25

Geanina Ilieş a fost una din cele mai frumoase vedete prezente pe covorul roşu al Glam Green Party by Unica.ro. Vezi ce spune despre rochia ei şi ce le transmite cititoarelor Unica.ro.
Geanina Ilieş nu a putut trece neobservată la Glam Green Party by Unica.ro. Rochia ei Juicy Couture de un verde foarte frumos i-a dat un look deosebit, mai ales că s-a potrivit de minune cu bronzul ei perfect.
Geanina ne-a mărturisit că tocmai s-a întors din vacanţă, dar nu a vrut să ne spună pe ce plajă s-a bronzat atât de frumos.
În schimb, vedeta TV a avut un mesaj pentru cititoarele Unica.ro, mesaj pe care te lăsăm să-l descoperi în clipul video de mai jos.
Petrecerea Glam Green Party by Unica.ro a reunit cele mai faimoase nume din showbiz, printre care Anca Rusu, Roxana Iliescu, Mihaela Drafta, Oana ioniţă, Andreea Ibacka şi multe altele. Vedetele au asistat, printre altele, la o prezentare de modă Mihaela Drafta şi s-au distrat alături de trupa Oanei Ioniţă de la Dance Planet.
Galerie foto: Ce vedete au fost la Glam Green Party
Mulţumim sponsorilor Cosmopolis şi Avon.

Parteneri: Gargantua Anniversaire, Jidvei, Santal, Redd’s, Smirnoff, Keune, DEB-Sound, Nalia Varam, One Beat, MRA Models, SLA Paris, Dance Planet, DJ Kahoona şi Beauty Make-up Artistry.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter