VIDEO: Fântâni arteziene care dansează! Uite ce spectacol frumos!

De Diana Zagrean, pe

Există câteva fântâni arteziene în lume care întrec până şi imaginaţia oamenilor. Spectacolul de apă, culori, lumini şi muzică, toate sincronizate astfel încât să producă un efect surprinzător adună an de an mii şi milioane de turişti. Iată 3 fântâni arteziene care dansează.
Bellagio (Las Vegas)
Show-ul oferit de fântâna Bellagio a hotelului cu acelaşi nume din Las Vegas este unul complex, care combină jocurile de apă cu muzica şi diverse lumini. Fântâna Bellagio dă reprezentaţii la fiecare 30 de minute după ora prânzului şi la fiecare 15 minute între ora 8 seara şi miezul nopţii. Printre melodiile pe care fântâna americană dansează se numără „Fly Me To The Moon” (Frank Sinatra), „Time to Say Goodbye” (Sarah Brightman and Andrea Bocelli) and „My Heart Will Go On” (Celine Dion).

Fântâna magică de la Montjuic (Barcelona)
Mult mai colorată decât impresionanta Bellagio este fântâna spaniolă din capitala catalană. Construită în 1929 de peste 3.000 de muncitori conduşi de designerul Carles Buigas, fântâna spaniolă atrage mii de turişti în fiecare noapte. Iată motivul:

Pagoda Gâştei sălbatice (Xian, China)
Construită încă din anul 652, pe timpul dinastiei Tang, Pagoda gâştei sălbatice este nu doar o fântână, ci şi un loc sacru pentru buddhişti. Fântâna arteziană din cadrul complexului este cea mai mare din Asia şi are cel mai lung şir de lumini din întreaga lume.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter