VIDEO: Au slăbit sute de kilograme! Află cum

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni reuşesc să piardă mult mai mult de câteva kilogram atunci când se hotărăsc să slăbească. Iată câteva cazuri extraordinare, de oameni care au slăbit sute de kilograme şi au scăpat pentru totdeauna de grăsimea în exces, deşi nimeni nu le dădea vreo şansă la o viaţă normală.
Manuel Uribe a slăbit peste 450 kg
Mexicanul Manuel Uribe Garza, născut în 1965 la Monterrey a fost unul dintre cei mai graşi oameni din istorie. Greutatea maximă atinsă de Uribe a ajuns la 597 kilograme. Viaţa lui s-s schimbat atunci când a reuşit, cu ajutorul doctorilor, nutriţioniştilor şi a dietei Zone să piardă nu mai puţin de 453 kilograme. Deşi şi-a propus să ajungă la 120 de kilograme, Uribe a reuşit până acum să atingă doar 144, dar scăderea în greutate este atât de mare, încât merită menţionat.


David Smith a slăbit 181 kg şi a devenit antrenor de fitness
David Smith avea 286 de kilograme când s-a decis să scape de greutatea în exces. El a urmat o variantă a dietei ketogenice (carb-cycling) şi a făcut mult sport. După 4 ani, rezultatele au fost uimitoare: cântărea doar 103 kilograme. După câteva operaţii de înlăturare a pielii rămase după slăbit, David arată ca orice bărbat de vârsta lui. Acum şi-a luat licenţa de antrenor de fitness şi practică regulat exerciţii de menţinere a tonusului muscular.


Rosalie Bradford a intrat în Cartea Recordurilor
Rosalie Bradford zacuse imobilizată la pat timp de 8 ani când s-a apucat de slăbit. Avea 543 de kilograme şi primele exerciţii pe care le-a putut face erau să bată din palme. După ce a ajuns la 90 de kilograme, Rosalie a murit în 2006 de complicaţii la inimă cauzate de vârsta înaintată, în timpul unei operaţii de reducere a pielii în exces. Încă deţine recordul mondial pentru cel mai mare număr de kilograme slăbite.


John Bower Minnoch a pierdut 22 kg pe lună
John Minnoch, născut în 1941 a deţinut timp de mulţi ani recordul mondial de cel mai greu om din lume. Cea mai mare greutate atinsă a fost de aproximativ 635 kilograme, în 1978. El a ajuns la 216 kg până în luna iulie a lui 1979, ceea ce înseamnă că a pierdut 419 kg în doar 16 luni, cu o medie de 22,05 kg pe lună. Ceea ce l-a ajutat a fost o dietă strictă, de doar 1200 kcal pe zi şi exerciţii fizice regulate. Când a murit, în septembrie 1983, fostul taximetrist cântărea 362 de kilograme, deoarece renunţase de câţiva ani la regimul sănătos.
Foto: Shutterstock

Îţi place ciocolata? Află cât este de adevărat tot ce se spune despre ea, doar pe Elle.ro!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter