S-a mutat din Franța în America ca să aibă un copil cu un bărbat condamnat la moarte pentru crimă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 februarie 2021, 13:07

Alan Wade (33 de ani) a fost condamnat la moarte în anul 2005 după jaful, răpirea și uciderea unui cuplu în vârstă. O femeie care „crede în a doua șansă” s-a mutat din Franța în America pentru a deveni mamă alături de acest bărbat.

Alan și Sigrid au împreună un fiu. Bărbatul i-a jefuit, răpit și ucis pe Reggie și Carol Sumner. Cuplul a fost îngropat de viu de Wade și de complicii lui, Tiffany Ann Cole, Michael James Jackson și Bruce Kent Nixon.

Alan, Tiffany, Michael și Bruce au intrat în locuința perechii cerând să folosească telefonul. Sigrid și Alan s-au cunoscut conversând prin scrisori. Femeia s-a mutat din Franța în Statele Unite pentru a locui la o oră distanță de închisoarea în care este încarcerat bărbatul.

S-a mutat din Franța în America ca să aibă un copil cu un bărbat condamnat la moarte pentru crimă

„Am început să le scriu prizonierilor condamnați la moarte pentru că sunt împotriva acestei practici. Cred în a doua șansă și în reabilitare. Când am început să am sentimente pentru Alan și când el a început să aibă sentimente pentru mine ne-am speriat.

N-am mai vorbit un timp și ne-am simțit groaznic. După 6 săptămâni mi-a scris. Primele lui cuvinte au fost: «Te iubesc!». Când oamenii află despre relația mea, mi se spune că nu-mi pasă de victime. Este greu să ai o relație care este bazată pe ceva atât de tragic.

Familia nu mă susține. Erau speriați. Au crezut că el este cel mai îngrozitor om. O să îi povestesc fiului nostru cum a fost conceput înainte ca lumea să afle. Îmi place, când sunt întrebată cum am conceput, să spun: «El este în închisoare, eu nu»”, a spus Sigrid.

A continuat: „Aș vrea ca doar câțiva oameni să mă înțeleagă. Mă face fericită. Nu înțeleg de ce îi deranjează pe oameni atât de tare relația noastră. (…) Cred că oamenii sunt mai mult decât cele mai îngrozitoare lucruri pe care le-au făcut.

Relația cu Alan a schimbat totul în viața mea. Am îmbrățișat cu totul ceea ce sunt. Sunt iubită necondiționat de cineva pe care și eu iubesc. Nu mi-am dorit ceea ce îmi doresc acum cu el cu nimeni altcineva”.

Foto: Shutterstock.com

Sursă: Mirror

Citește și:

Daniela Gyorfi, cadou inedit pentru ziua de naștere a soțului ei, George Tal

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter