Cum a slăbit fratele Andreei Antonescu 30 de kilograme în 3 luni

De Unica.ro, pe

Invitați în platoul emisiunii La Măruță, Andreea Antonescu (38 de ani) și fratele ei, Răzvan (35 de ani), au vorbit despre cum a reușit tânărul să slăbească 30 de kilograme în doar 3 luni.

Răzvan Antonescu și-a schimbat radical stilul de viață cu 10 luni în urmă. După primele 3 luni, bărbatul, care avea puțin peste 100 de kilograme, a dat jos 30. De 7 luni, Răzvan se antrenează pentru tonifiere, nu pentru a mai slăbi.

Cum a slăbit fratele Andreei Antonescu 30 de kilograme în 3 luni

„Chiar simt că sunt în cea mai bună perioadă a vieții. (…) A fost un moment greu, și la propriu și la figurat. În momentul în care am văzut că cifrele de pe cântar se înmulțesc și devin trei în loc de două, aveam 100 și un pic de kg, am zis că trebuie să fac ceva.

Am slăbit în 3 luni 30 de kg, fără nicio operație. Cel mai important este să-ți dorești și depinde de cum prioritizezi. (…) E și greu și simplu. Mi-am dorit foarte mult și a devenit una dintre prioritățile mele. Sport, alimentație, hidratare și odihnă, cam asta a fost.

Am făcut sport de 2 ori pe zi, fără antrenor, dimineața și seara, primele 8 luni, fără excepție, indiferent de sărbători. Am fost atât de setat încât nu exista varianta să nu fac sport”, a mărturisit Răzvan Antonescu.

A precizat, totodată, că dacă avea avion către Statele Unite ale Americii la ora 6:00, se trezea la ora 04:00 pentru a se ține de programul stabilit. „Am început acum 10 luni. Am renunțat la alcool și am început un regim de viață sănătos.

Citește și:

Jennifer Aniston a vorbit despre relația ei cu primul soț, Brad Pitt. Cum se înțeleg acum

Prințul Charles a fost investigat pentru moartea Prințesei Diana. Cum a reacționat la interogatoriu

Iasmina Hill a devenit mamă pentru a doua oară. Românca este căsătorită cu administratorul Statuii Libertății

După 3 luni aveam deja cu 30 de kilograme mai puțin, după care n-am făcut decât să mă tonifiez. La început e un pic mai greu. Mâncam, dar mai puțin și nu prăjeli”, a mai spus Răzvan.

Fratele solistei a început ușor, inițial mergând, apoi alergând, acum urmând un program de fitness mult mai intens și bine structurat pentru a se tonifia. „A început să-mi explice și mie ce lucruri nelalocul lor consum eu”, a mărturisit Andreea.

„Am intrat și eu în această horă. Pe o perioadă scurtă de 6 luni mă înfometasem de două ori, fără alegerea mea [în cadrul competițiilor Ferma și Survivor România], și atunci începusem să mă îngraș. (…) Acum sunt mândră și mă dau și eu exemplu de stil de viață sănătos, în sfârșit”, a mai spus solista.

„A trebuit să ajung la 100 de kg ca să mă ambiționez și să fac ceva în sensul ăsta. (…) În continuare fac sport în fiecare zi, iar regimul de viață este unul cât mai sănătos”, a mai spus Răzvan.

Foto: Instagram; Captură Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter