Vedetele sar alături de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

De Unica.ro, pe

Anca Serea, Ellie White, Roxana Vancea, Andreea Amadeus și Sylvia s-au alăturat evenimentului caritabil lansat de Kinga Sebestyen, “Kangoo Jumps pentru viață”.
Duminică, 16 martie, începând cu ora 11, cele cinci vedete vor încălța ghetele Kangoo Jumps și, purtând noile costume sport clima cool Zingafits, create de Kinga Sebestyen, vor face sport și vor contribui la strângerea de fonduri pentru ajutorare copiilor bolnavi de cancer din România.
Asemenea lor, alte câteva sute de persoane vor urma clasele instructorilor de pe tot teritoriul țării, în săptămâna 10-16 martie. Taxa de participare de 50 de lei, precum și donațiile suplimentare, vor fi donate Asociației M.A.M.E., cu scopul de a construi Centrul Steluțelor, un centru de suport și recuperare pentru copii bolnavi de cancer.
Vedetele sar alături de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
Dacă Anca Serea și Roxana Vancea au mai făcut până acum Kangoo Jumps, pentru Ellie White, Sylvia și Andreea Runceanu (Amadeus) este pentru prima dată când vor încălța ghetele cu arcuri. Mai mult, artista din trupa Amadeus se confrunta de ceva vreme cu probleme la genunchi, insă a dorit să se implice în această campanie dat fiind scopul ei lăudabil.
Alături de Kinga Sebestyen se vor alătura, pe parcursul campaniei, și trainerii Dósa Ildikó și Pop Ioan Lucian, precum și presenterii Andreea Zaragiu, Diana Știrbu, Ghiță Gabriel și Florin Tudor.
Vedetele sar alături de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
„Kangoo Jumps pentru Viață’ este un  proiect prin care până în prezent am reușit să dăm o mână de ajutor copiilor, celor care au cea mai mare nevoie de asistența și susținerea noastră. Asociația M.A.M.E au fost și sunt parteneri de încredere, cu un entuziasm și altruism care ne inspiră și ne îndeamnă să continuăm derularea proiectului nostru comun și să le oferim ajutorul nostru în totate campaniile umanitare.
Din păcate, anual în România sunt diagnosticați cu cancer aproximativ 500 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 16 ani, dintre care aproape 40% mor. Echipa Asociației M.A.M.E. nu este străină de suferințele prin care trec copiii cu afecțiuni incurabile și familiile acestora, implicându-se în proiecte care răspund nevoilor speciale ale copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave.
Vedetele sar alături de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
Anul acesta și-au propus să înființeze un centru de suport și recuperare, cu scopul de a ajuta aceste familii în lupta cu boala, de a oferi copiilor o sansă în plus la viață, astfel încât de fiecare dată când un copil învinge cancerul, o steluță să rămână aprinsă și să strălucească tot mai tare pe cer.
Alături de echipa Kangoo Jumps mă alătur și în acest an Asociației M.A.M.E în lupta pentru un țel comun:  să oferim o șansă în plus copiilor cu probleme grave de sănătate la o viață normală atât la nivel educațional și social, cât și psihologic și comportamental”, declară Kinga Sebestyen.
Vedetele sar alături de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
Din 2010, Kinga Sebestyen organizează anual, în luna martie, alături de Asociația M.A.M.E., campania Kangoo Jumps pentru Viață. Toate încasările obținute în urma orelor de Kangoo Jumps dintr-o săptămână, la nivel national, sunt donate pentru programe de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter