Top 5 vedete plătite exagerat de mult

De Adina Radu, pe

Reese Witherspoon, Drew Barrymore şi Eddie Murphy sunt printre vedetele care înregistrează eşec după eşec, în ciuda sumelor uriaşe cu care sunt plătite. Iată cine a mai intrat în top.
Topul vedetelor plătite exagerat de mult a fost realizat de revista Forbes şi include 10 actori şi actriţe care altădată au avut mult succes. Iată care sunt cei 10 ghinionişti de anul acesta.

1. Drew Barrymore

În ultimul timp, actriţa a fost un dezastru financiar pentru  producătorii care au mizat pe ea. Conform calculelor, investitorii au căştigat câte 40 de cenşi de pe urma fiecărui dolar pe care i l-au dat. Cele mai recente filme în care a jucat, „Everybody’s Fine” şi „Lucky You” au fost adevărate deyastre de box office.

2. Eddie Murphy

Poate că Eddie şi-a pierdut hazul, poate că nu şi-a ales bine rolurile. Cert este că ultimele lui filme nu au adus sumele fabuloase la care se aşteptau producătorii. „Imagine That” şi „Meet Dave” nu au adus nici măcar banii care au fost investiţi în ele.

3. Will Ferrell

 

100 de milioane de dolari a costat filmul „Land of the Lost” cu Will în rolul principal. Şi la 70 de milioane de dolari s-au ridicat încasările. Oricum, actorul stă mult mai bine ca Drew Barrymore şi aduce 3,50 dolari pentru fiecare dolar pe care îl primeşte.

4. Reese Witherspoon

Deşi a avut un succes uriaş cu „Blonda de la Drept” şi are la activ un premiu Oscar, Reese nu mai reuşeşte să-şi aleagă roluri bune. Comedia romantică „How Do You Know” a fost un dezastru financiar, chiar dacă în distribuţie au mai apărut Owen Wilson şi Jack Nicholson. Încasările nu s-au ridicat nici măcar la jumătate sumei investite.

5. Denzel Washington

Actorul a adus 4,25 dolari pentru fiecare dolar care s-a investit în el. De fapt, filmele lui cele mai recente, „Unstoppable” şi „The Book of Eli” au adus destui bani, însă actorul nu joacă pentru sume neînsemnate. Se pare că el cere şi 20 de milioane de dolari pentru un rol, aşa că filmele lui ar trebui să scoată mult mai mulţi bani dacă vrea să rămână în topul actorilor de succes.
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter