Foto: vedete şi casele lor scumpe

De Nicoleta Galeteanu, pe

Faptul că vedetele trăiesc pe picior mare, iar opulenţa este un stil de viaţă la Hollywood nu este o noutate. Îţi mai aduci aminte de starurile anilor ’90? Seinfeld, Baywatch sau Friends au fost seriale -cult ce au adus nu doar faima actorilor, ci şi o mulţime de bani tinerior debutanţi.

Astăzi, succesul lor pare să se năruie, astfel că unii dintre actorii faimoşi ai anilor ’90 aleg să îşi scoată luxoasele reşedinţe la vânzare.

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld, simpaticul comediant care şi-a interpretat caricatura propriei persoane, pentru care a primit Globul de Aur în 1994, şi-a scos vila la vânzare.

O impresionantă reşedinţă cu 11 dormitoare şi 12 băi, care se întinde pe nu mai puţin de 1.300 metri pătraţi, se află în oraşul montan Telluride, Colorado (SUA) şi are vedere spre munte.
Vila are patru şeminee, un drum privat folosit doar de proprietar, o anexă construită expres pentru oaspeţi, terasă şi garaj încălzit, pentru patru maşini. Preţul ajunge la 18,3 milioane de dolari.

Foto: vedete şi casele lor scumpe

Pamela Anderson

După ce s-a îngropat în datorii ca să îşi construiască o casă de vis pe plaja din Malibu, din statul american California, Pamela Anderson şi-a dat locuinţa spre închiriere, pentru că nu mai face faţă cheltuielilor. Actriţa, în vârstă de 44 de ani, cere pe casa cu trei camere, dotată cu piscină şi saună, 75.000 de dolari pe lună… sau 20.000 de dolari pe săptămână.

Casa de vacanţă dispune de 3 dormitoare şi 3 băi, dintre care una de serviciu.
Foto: vedete şi casele lor scumpe
 

David Schwimmer

Sigur ţi-l aminteşti pe Ross şi pe „Prietenii săi” cu care împărţea apartamentul din Manhatten. Ei bine, se pare că David Schwimmer, fostul interpret al lui Ross din serialul „Friends”, va rămâne fără casa din Los Angeles, după ce actorul probabil s-a plictisit de ea.

Deşi proprietatea are nouă dormitoare, şapte băi şi o curte de peste 500 de metri pătraţi, Schwimmer vrea o casă cu mai mult spaţiu. Actorul speră să o vândă cu 10,7 milioane de dolari.

Vila, construită în 1926 în stil mediteranean, a fost proiectată de aceiaşi arhitecţi care au proiectat şi Beverly Hills City Hall.
Foto: vedete şi casele lor scumpe

Bruce Willis

Starul din „Greu de ucis” se pregăteşte să îşi mărească familia cu un mic membru (soţia sa Emma aşteaptă primul lor copil împreună), aşadar, cum era firesc, îşi va mări şi spaţiul locuinţei.

Pentru asta, actorul va renunţa la casa pe care şi-a cumpărat-o în 2001, imediat după despărţirea de Demi Moore, şi îşi va lua una mai mare.

Proprietatea din Idaho se întinde pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, iar impresionanta casă are 6 dormitoare, o sală de fitness, o piscină încălzită, cinci şeminee şi o casă pentru musafiri.

Bruce Willis îşi vinde casa din Idaho cu 15 milioane de dolari. Preţul exorbitant este stabilit pe seama faptului că actorul a petrecut foarte puţin timp în reşedinţa de lux.

Tot în Idaho Bruce Willis deţine şi un club de noapte, Mint, pe care actorul îl vinde pentru 4,5 milioane de dolari, conform Wall Street Journal.
Foto: vedete şi casele lor scumpe

Matthew Perry

Din păcate, Matthew Perry nu şi-a scos casa la vânzare ca să îşi ia una mai scumpă…
Actorul, care la 42 de ani pare să fi îmbătrânit brusc, a început un proiect TV „Mr Sunshine” care a fost anulat înainte de a încheia primul sezon.

Reşedinţa sa din Malibu, care dispune de 4 dormitoare şi 6 băi, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 13,5 milioane de dolari.
 
Foto: vedete şi casele lor scumpe
Foto: cnbc.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter