5 prieteni toxici pe care să nu îi iei cu tine în concediu

De Diana Zagrean, pe

A venit vara şi dacă vrei o vacanţă liniştită şi cu multe amintiri frumoase, trebuie să ai mare grijă pe cine iei cu tine.
 

Persoana cu vezica mică

Dacă mergeţi cu avionul, trenul sau maşina, o să existe întotdeauna cineva care vrea să meargă la baie imediat după ce aţi pornit la drum. Evită neplăcerile şi lasă oamenii care nu ştiu să-şi controleze vezica acasă, pentru mai multă linişte.

Şoferul din spate

Nu. Nu şoferul de rezervă, care mai schimbă tura la un drum lung, ca să nu vă înfigeţi într-un copac. Este vorba de acea persoană care poate nici nu deţine un carnet de conducere, dar dă indicaţii preţioase şi pline de tâlc la fiecare semafor. El sau ea ştie întotdeauna că sunetul de la motor indică o problemă la carburator şi crede că ar trebui să conduceţi mai încet, mai repede, mai bine.

Prietena care schimbă muzica

Valabil mai ales pentru vacanţele de cuplu, când cineva întotdeauna schimbă obsesiv muzica din maşină şi niciodată nu lasă o melodie să se termine.

Acea persoană care se bucură excesiv

Ştiţi orele acelea când plecaţi la drum spre mare, e 4 dimineaţa şi toată lumea în afară de şofer încă mai doarme? Mai ştiţi şi acea persoană care începe să chiţăie şi să ţopăie de bucurie că plecaţi? Deşi e 4 dimineaţa şi toată lumea în afară de şofer încă doarme?

Şoferul agresiv

Dacă tot vorbim de şoferi, nu-i aşa că nu există nimic mai rău decât un drum lung cu un şofer nervos? Nu numai că simţi că veţi face accident în orice moment, dar ţipetele şi înjurăturile lui atrag karma negativă. Şi exact de asta pleci în vacanţă, ca să scapi de gânduri negative şi înjurături, corect?
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter