Unica august 2019, un must-have în bagajul de vacanță

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 iulie 2019, 17:47
Interviuri, pictoriale, recomandări de shopping, ponturi de travel și multă inspirație: fiecare va găsi ceva pe placul său în revista Unica august 2019, cu Alina Eremia pe copertă, pe care o găsiți la chioșcurile de presă începând cu 25 iulie 2019.

Unica august 2019 o are pe copertă pe cântăreața Alina Eremia, fotografiată la malul mării, despre care Unica a vrut să afle ce proiecte noi are în lucru, cum se înțelege cu iubitul său (și când se vor căsători) și ce anume o inspiră pe una dintre cele mai talentate reprezentante ale noii generații de artiști români.

Te invităm să-ți petreci orele de relaxare citind interviuri cu personalități una și una: Horia Brenciu, care revine debordant de energie ca antrenor la Vocea României, Alex Preda, fiul cel mic al scriitorului Marin Preda, dar și interviul special cu Elena Gheorghe, care a filmat, pentru albumul ei de muzică armânească, două videoclipuri în exotica și îndepărtata Capadoccia. Fotografiile sunt senzaționale, vă veți convinge!

E vara festivalurilor și cu siguranță te vei bucura de recomandările vestimentare ale stiliștilor pentru acest tip de evenimente, pe care le vei găsi în articolul dedicat din secțiunea de modă a revistei Unica august 2019.

Beauty editorul Unica a adunat nu mai puțin de 35 de ponturi de  frumusețe superutile de la cei mai buni make-up artiști și hair-stiliști ai momentului și ți le divulvă și ție, exclusiv în ediția de august a revistei.

Tot în Unica august 2019 vei găsi trei articole interesante de  turism: de la atracțiile satelor săsești din Transilvania și moduri nonconformiste de a călători până la o selecție de tabere atractive pentru copii.

În noua revistă vei găsi numeroase alte recomandări de timp liber, selectate special pentru tine de bloggerii Oana Tache și Blogu lu’ Otravă.

Poți cumpăra revista Unica august 2019 și împreună cu o carte de vacanță, la prețul special de 19,90 lei (revistă + carte).

Nu uita că Unica august 2019 apare pe piață pe 25 iulie 2019!

S-ar putea să te intereseze și:

Unica iulie 2019. Ce subiecte fierbinți găsești în revistă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter