Un om al străzii a dat în judecată oamenii care l-au ajutat

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 13 septembrie 2018, 11:01
Johnny Bobbitt, un om al străzii, a dat în judecată un cuplu care a creat o pagină de donații pentru a-l ajuta, pe motiv că suma strânsă nu a ajuns la el.

Anul trecut, Johnny Bobbitt, i-a dat ultimii săi bani, 20 de dolari, lui Kate McClure, când maşina ei a rămas fără benzină. În semn de recunoștință, tânăra, împreună cu iubitul ei Mark, au creat o pagină de donații pentru a-l ajuta pe Bobbitt, un veteran al Marinei americane, care ajunsese pe străzi, conform Adevărul.ro.

Suma strânsă de la donatori a depășit cu mult așteptările celor trei, dar Johnny a spus că banii nu au mai ajuns la el și s -a hotărât să-i dea în judecată pe cei doi tineri, Kate și Mark. Avocații bărbatului au depus la dosarul prezentant în instanță, documente în care scriau faptul că tinerii au folosit banii în folos personal, și nu i-au depus în conturile lui Bobbitt, așa cum era menționat pe pagina de internet.

Omul străzii susține că tinerii i-au vândut rulota și au cheltuit banii pe jocuri de noroc, ba mai mult i-au cerut să plece din fața casei lor, unde îi permiseseră inițial să stea. El este din nou pe străzi, împreună cu fratele său mai mic.

La rândul lor, tinerii spun că Bobbitt s-a drogat și a cheltuit mulți bani pe acest viciu, de exemplu, 25.000 de dolari în doar 13 zile, și au sugerat ca un consultant financiar să verifice situația financiară a bărbatului. Kate a mărturisit că se simte trădată, dar că nu a renunțat la ideea de a-l ajuta pe  Johnny Bobbitt.

Citește și: 

Roger Waters i-a enervat pe ucraineni. Motivul este incredibil

Meghan Markle, primul interviu în calitate de membru al familiei regale

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter