Empty Shop, magazinul unde poți lăsa hainele purtate, s-a deschis în București

De Oana Savin, pe
Empty Shop, un magazin unde poți lăsa hainele purtate, s-a deschis în București. Hainele ce vor ajunge acolo vor merge mai apoi la zeci de familii nevoiașe din întreaga țară.

„Empty shop” – magazinul cu rafturi şi umeraşe goale şi-a deschis porţile miercuri într-un mall din Bucureşti. Oamenii cu suflet mare sunt aşteptaţi să doneze haine de orice fel, indiferent de mărime, culoare sau cantitate.

Este un concept diferit de magazin, în care clienții și vizitatorii mall-ului sunt invitați nu pentru a goli rafturile, ci pentru a le umple cu haine pe care nu le mai îmbracă, ce urmează a fi donate unor familii cu posibilități materiale reduse.

Vă rog foarte mult să vă uitaţi cu mare atenţie între lucrurile voastre, nu e vorba că ne facem noi curăţenie în dulap, pentru că insist să donăm lucruri despre care ştim le vor fi cu adevărat folositoare celor la care ajung”, a afirmat Amalia Enache.

Magazinul aşteaptă să îşi umple rafturile până pe data de 19 mai.

Empty Shop se află la cea de a doua ediţie. Anul trecut, zece mii de oameni au donat, iar peste 28 de mii de persoane au primit o mână de ajutor, potrivit Știrile Pro TV.

Deși Empty Shop este deschis doar până pe 19 mai, aveți posibilitatea să vă lăsați hainele de care nu mai aveți nevoie și în alte puncte de colectare, deschise pe tot parcursul anului. În astfel de campanii au intrat magazinele H&M și Zara.

În acest sens, H&M și Zara au pus la dispoziția românilor containere speciale pentru depozitarea hainelor, pe care le găsiți în magazinele celor două branduri.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter