Un model a născut la termen, fără să știe că este însărcinată

De Oana Savin, pe
Un model din Australia, în vârstă de 23 de ani, a născut la termen, fără să știe măcar că este însărcinată. Erin și-a adus bebelușul pe lume în propria baie, pe 29 octombrie.

Erin Langmaid a avut surpriza vieții când a născut în timp ce se afla la baie, fără să știe că și-a purtat fiica în pântec timp de 9 luni.

Tânăra nu a avut niciun simptom de sarcină și a folosit injecții contraceptive în mod constant.

Nu s-a văzut nimic deoarece am încăput în toate hainele. Este foarte bizar”, a spus Erin, care și-a numit fetița Isla May.

 

View this post on Instagram

 

something dropped 🤪

A post shared by Erin Langmaid (@erinlangmaid) on

Lumea modelului și a iubitului ei, Daniel Carty, s-a dat peste cap în urmă cu câteva săptămâni, când aceasta a început să se simtă rău și s-a dus la baie. În doar 10 minute, Erin spune că fiica sa a sosit într-un mod „dramatic”, moment în care Daniel (31 ani) a fost prins cu garda jos.

 

View this post on Instagram

 

Bec forgets her name sometimes

A post shared by Erin Langmaid (@erinlangmaid) on

Am auzit un țipăt și am fugit acolo și atunci am văzut-o pe cea mică. M-am gândit: Stai așa, sunt două”, și-a amintit bărbatul.

Dar șocul lui s-a transformat rapid în panică, când Isla a încetat să mai respire. Daniel a sunat rapid la numărul de urgență, iar un operator l-a învățat cum să își salveze fiica.

Curând, Erin și micuța Isla au fost transportate la spital, unde medicii au descoperit că tânărul model a avut o sarcină criptică.

Ce este sarcina criptică

Una din 450-475 femei sunt însărcinate și nu cunosc acest lucru până la aproximativ 20 de săptămâni de sarcină.

Mai mult, una din 2.500 femei află de sarcină în momentul nașterii. Acest tip de sarcină „ascunsă” poartă denumirea de sarcină criptică, iar metodele convenționale de testare nu o pot detecta.

Acum, cei doi se obișnuiesc cu rolul de părinți. Erin a postat deja pe Instagram mai multe imagini cu familia lor extinsă.

 

View this post on Instagram

 

The hardest week of our lives, you are my rock. And now you are Isla’s. 2 years with you 💗

A post shared by Erin Langmaid (@erinlangmaid) on

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter