Un fost concurent la Eurovision a murit la 30 de ani

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 19 octombrie 2018, 13:26
Valters Fridenbergs, un fost concurent la Eurovision 2005, a murit la 30 de ani. Tânărul se lupta de ceva timp cu o boală gravă.

Reprezentantul Letoniei la una dintre cele mai importante competiții muzicale, Valters Fridenbergs a cântat alături de Martins Freimanis, sub numele Valters and Kaža, reușind să se claseze pe locul 5 cu piesa „The War Is Not Over”, conform România TV.

Cei doi au mai încercat să participe și la ediția din 2009 a concursului, dar nu au trecut de finala de la Ventspils.

De ce boală suferea fostul concurent la Eurovision

Tânărul a aflat că suferă de o boală gravă în urma unor investigații medicale. Pentru a lupta contra cancerului avea nevoie de un tratament extrem de costisitor, la o clinică din Berlin. Valters a făcut anul trecut un apel prin intermediul social media pentru a strânge banii necesari, iar fanii i-au fost alături, dar nu s-a mai putut face nimic.

Valters Fridenbergs, fostul concurent la Eurovision a murit în capitala Germaniei, chiar înainte de a împlini 31 de ani. El și-ar fi sărbătorit ziua pe 26 octombrie.

O coincidență cutremurătoare, ținând cont de faptul că Mārtiņš Freimanis, autorul piesei „The War Is Not Over”, a murit în 2011, la doar 32 de ani.

Citește și: 

Meghan Markle, primele fotografii cu burtica de gravidă

10 întrebări pe care este obligatoriu să le adresezi părinților tăi

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter