Un cuplu a pierdut custodia copilului după ce au fost reprezentați la tribunal de un leu de pluș

De Oana Savin, pe
Un cuplu din British Columbia a pierdut custodia copilului după ce au ales să fie reprezentați la tribunal nu de un avocat, ci de un leu de pluș, despre care au spus că este Iisus Hristos.

Fetița cuplului, în vârstă de 1 an, a fost luată de la părinții săi când avea doar o lună, iar părinții săi o pot vizita doar sub supraveghere.

Aceștia au refuzat să îi facă micuței testele medicale, inclusiv pe cele de auz și văz sau să o vaccineze din cauza „religiei lor”, notează Metro.co.uk.

Citește și: Ce crede fiica lui Cătălin Crișan despre divorțul părinților săi

Cei doi susțin că drepturile lor au fost violate și au fost discriminați în momentul în care un judecător a decis ca fiica lor să le fie luată din custodie.

Pe timpul procesului aceștia au refuzat să fie reprezentați legal și au folosit un leu de pluș drept avocat, argumentând că Iisus Hristos acționează ca martor și judecător.

Mai mult, când au început să examineze martorii, ei au spus că Iisus pune întrebările prin intermediul lor.

Potrivit martorilor, în momentul în care femeia a aflat că este însărcinată, i-a spus unui asistent social că soțul ei a sufocat-o ca să o facă să se oprească din plâns, a legat-o de mâini și ocazional a bătut-o.

Citește și: Cât este de scump! Băiatul adoptat al lui Horia Brenciu a împlinit 4 ani

Mai mult, soțul acesteia a crescut într-un cult și crede că relațiile sexuale dintre copii trebuiesc încurajate.

După nașterea copilului au existat mai multe îngrijorări privind violența în familie și sănătate mintală, care s-au amplificat după ce mama a schimbat numele fetiței în „Jesus JoyOfTheLord / Iisus BucuriaLumii”, iar pe al ei l-a schimbat în „Risen Lord Jesus Refinesfire Christ”.

O judecătoare a hotărât că cei doi nu sunt credibili și a plasat bebelușul în sistemul social, ceea ce poate conduce la intrarea sa în sistemul de adopții.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter