Un bărbat vrea să își dea părinții în judecată pentru că nu i-au cerut acordul să se nască

De Oana Savin, pe
Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Mumbai, India, intenționează să își dea părinții în judecată pentru că nu i-au cerut acordul ca el să se nască.

Potrivit Mirror.co.uk, Raphael Samuel vrea să deschidă o acțiune în instanță, deși are „o relație extraordinară” cu părinții săi.

Tânărul este adeptul unui concept potrivit căruia copiii nu trebuie să fie supuși suferinței vieții. El susține că oamenii nu au dreptul să aducă pe lume un copil dacă acesta nu și-a dat acordul în acest sens.

Vreau să le spun copiilor indieni că nu le datorează nimic părinților lor”, a mai spus bărbatul.

Îmi iubesc părinții, avem o relație grozavă, dar m-au avut pentru bucuria și plăcerea lor”, a afirmat Samuel.

Viața mea a fost uimitoare, dar nu înțeleg de ce trebuie să pun o altă viață să treacă prin tirada școlii și a găsirii unei cariere, în special când ei nu au cerut să existe”, a explicat Raphael.

El a spus că oamenii trebuie să știe că există opțiunea de a nu avea copii și că oricine are dreptul să le ceară părinților explicații privind motivul pentru care i-au adus pe lume.

Părinții sunt două persoane care la vârsta de 20-25 de ani au vrut să petreacă o noapte bună împreună și te-au conceput”, a subliniat tânărul, care consideră că oamenii fac copii doar pentru a le aduce bucurie și nu pentru a-i face fericiți pe cei pe care i-au conceput.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter