Un bărbat și-a dat peste cap apartamentul pentru a-și testa iubita. Vezi reacția fetei

De Oana Savin, pe
Credea că are un plan isteț: să murdărească intenționat întreg apartamentul pentru a-și testa iubita. Dacă ea ar fi curățat după el ar fi știut că fata este perfectă pentru a-i fi soție. Dar reacția ei a fost una total neașteptată.

Mi-am invitat prietena pentru prima dată la mine acasă și am fost extrem de dezamăgit, să fiu sincer. A venit în acestă dimineață și a plecat fără ca măcar să spele vasele. Credeam că ea are material de soție dar a picat testul”, a scris bărbatul pe Twitter.

Da, mi-am murdărit intenționat bucătăria. Am făcut toate acestea pentru că era doar un test pentru iubita mea”, a explicat el internauților.

Data viitoare când mergeți în vizită la iubiții voștri asigurați-vă că totul este curat, ar putea să vă testeze să vadă dacă sunteți calificate să le fiți soții într-o zi”, a mai scris el.

După ce a primit comentarii care mai de care mai usturătoare de la internauți, situația lui s-a înrăutățit în momentul în care un prieten i-a arătat tweetul iubitei sale. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și l-a părăsit.

Un idiot i-a arătat iubitei mele acest mesaj iar ea m-a părăsit imediat. Cred că sunt oficial singur”, a mai scris el pe Twitter.

Ca să vezi, este capabilă să arunce gunoiul”, a reacționat un internaut la ultimul mesaj al tânărului.

Oricât de ridicol ar putea părea acest bărbat, din păcate nu este singurul care consideră că rolul femeii este la cratiță.

Citește și: O tânără a „provocat revoltă” în Iran pentru că s-a filmat dansând

Citește și: Picioare de om, descoperite pe o plajă din Canada

Sursă foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter