Un bărbat a renunțat la iubita sa, considerată „cea mai sexy prezentatoare de meteo din lume”, pentru a se juca mai mult pe computer

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 24 iulie 2018, 11:20
Un gamer profesionist specializat în „Call of Duty” a decis să se despartă de iubta sa, considerată de mulți a fi „cea mai sexy prezentatoare de meteo din lume” pentru a avea mai mult timp să se joace pe computer.

Douglas „FaZe Censor” Martin a anunțat pe contul său de Youtube că s-a despărțit de Yanet Garcia pentru a se concentra pe cariera sa de gamer.

Nu am timp pentru o iubită”, a declarat Martin care se afla într-o relație cu Yanet de trei ani.

Am fost tocmai în Mexic să o cunosc, credeam că este cea mai furmoasă femeie din lume. Ne-am mutat împreună la New York și am locuit în acest apartament timp de un an și jumătate. Am avut parte de momente frumoase și mai puțin frumoase. Așa este viața. Este o persoană minunată și o iubită grozavă, dar trebuie să fac ce este mai bine pentru mine în acest moment”, a explicat el admiratorilor săi.

Citește și: A ieșit la cină cu un bărbat, însă el i-a furat mașina pentru a se întâlni cu o altă femeie

De asemenea, el a spus că se pregătește pentru noua versiune a francizei „Call of Duty”, Black Ops IV, ce va fi lansată oficial în această toamnă, relatează New York Post.

Atât Martin cât și Garcia sunt celebrități pe rețelele de socializare online.

Yanet, în vârstă de 20 de ani este din Mexic și are 6.5 milioane de fani pe Instagram, în timp de Douglas este un american de 21 de ani ce este urmărit de 2.5 milioane de utilizatori pe Youtube.

Mai mulți bărbați, care îl urmăresc pe Martin pe Youtube, au rămas șocați de decizia gamer-ului.

Citește și: Și-a căutat sora timp de 20 de ani pentru a o găsi în casa de alături

Trebuie să fii nebun să faci așa ceva”, a comentat un internaut pe Youtube.

Sursă foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter