Un bărbat a mers pe jos toată noaptea pentru a ajunge la muncă. Cum l-a răsplătit angajatorul

De Oana Dinu, pe
Un bărbat a mers pe jos toată noaptea pentru a ajunge la muncă, după ce mașina i s-a stricat pe drum. Cum l-a răsplătit angajatorul.

Un tânăr a parcurs pe jos o distanță de 32 de kilometri ca să ajungă la timp în prima zi de muncă. Pe drum, dimineața, acesta s-a întâlnit cu un ofițer de poliție care i-a oferit micul dejun, după care l-a dus la adresa unde trebuia să ajungă. Impresionat de povestea tânărului, bărbatul a făcut publică întâmplarea, aceasta devenind virală pe rețelele de socializare, conform BBC.

Jenny Lamey, o clientă a firmei, pe care trebuia să o ajute în acea dimineață, conform atribuțiilor postului lui, a fost uluită de seriozitatea și efortul lui Walter Carr. Ba mai mult, i-a propus să se odihnească după efortul făcut, dar tânărul a refuzat și a dorit să se apuce imediat de muncă.

În timp ce o ajuta să mute lucrurile din bucătărie, băiatul i-a povestit despre copilăria lui dinn New Orleans, Louisiana, și despre faptul că a trebuit să se mute cu întreaga familie în Houston, Texas, după ce casa lor a fost distrusă de uraganul Katrina.

Nici patronul, Luke Marklin, nu a rămas indiferent la cele întâmplate, acesta dorind să îl cunoască personal pe noul angajat. Sensibilizat de povestea lui, angajatorul i-a oferit cadou o mașină, gest care l-a făcut pe Walter să lăcrimeze de emoție.

Băiatul a fost îmbrățișat și de Jenny Lamey. „Nu ai idee câte vieți ai schimbat și inspirat. Ești un tânăr special și vei face multe lucruri grozave. Le faci deja” i-a spus aceasta.

„Vreau ca oamenii să știe că indiferent de ce provocări ai parte, poți trece peste ele. Nici un lucru nu e imposibil decât dacă tu îl faci să fie așa” a ținut și Walter să precizeze.

Citește și: 

O companie a permis angajaților să lucreze doar 4 zile pe săptămână. Ce s-a întâmplat după 2 luni

O tânără a parcurs distanța Timișoara – Cluj pe bicicletă: „Am descoperit o Românie frumoasă, dar și o Românie nepăsătoare”

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter