Un bărbat a jefuit o bancă pentru a o impresiona pe Taylor Swift

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 13 aprilie 2018, 19:03
Bruce Rowley din Statele Unite a dus statutul de fan la un alt nivel după ce a jefuit o bancă pentru a o impresiona pe Taylor Swift, pentru care are o pasiune de mai mulți ani.

Bărbatul, care locuiește în Ansonia, Conneticut, a declarat la audieri că o parte din banii luați din bancă au fost cheltuiți la o proprietate de-a cântăreței din Rhode Island, relatează The Guardian.

Citește și: Taylor Swift i-a “furat” bărbatul unei românce celebre! Află totul despre această poveste de dragoste neştiută

Polițiștii nu au fost impresionați de povestea lui, așa că l-au arestat pentru furt și distrugere. Totuşi, Bruce nu a folosit nicio armă sau violenţă pentru a fura banii. El a ameninţat o casieră a băncii, iar aceasta i-a dat banii de bunăvoie. Bruce s-a dus apoi la proprietatea cântăreţei din Rhode Island, dar Taylor Swift nu era acasă.

Atunci s-a gândit că are putea să o impresioneze într-un alt mod: a împrăștiat banii furați din bancă pe proprietatea artistei.

Citește și: Taylor Swift se teme de singurătate

Poliţiştii au fost anunţaţi de isparavă şi l-au arestat imediat pe Bruce, care acum riscă să stea câţiva ani în spatele gratiilor.

Taylor Swift pregăteşte în această perioadă turneul mondial care va debuta pe 8 mai cu un concert pe care-l va susţine în Glendale, Arizona. Prima parte a turneului se va încheia pe 9 noiembrie în Auckland, Noua Zeelandă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter