Un bărbat a chemat poliția pentru că era urmărit. Când au văzut „hărțuitorul” au izbucnit în râs

De Oana Savin, pe
Un bărbat a chemat poliția, susținând că este urmărit, însă autoritățile au rămas surprinsă să afle că „hărțuitorul” era de fapt un pui de veveriță.

Bărbatul, de origine germană, a sunat la urgențe afirmând că este urmărit pe stradă de o mică rozătoare, relatează The Guardian.

Autoritățile au răspuns la apel și au gpsiut mica veveriță fugind după un bărbat neidentificat. Curând, după ce polițiștii au ajuns la fața locului, rozătoarea a renunțat la urmărire, s-a așezat și a adormit.

Citește și: S-a deschis primul supermarket unde nu există prețuri. Unde se află și cum pot fi achiziționate produsele

Veverița a adormit speriată”, se arată în raportul poliției.

În urma investigațiilor, oamenii legii și-au dat seama că micul animal a fost despărțit de mama sa și îl urmărea pe bărbat, în căutarea unei noi case.

Se întâmplă deseori ca veverițele care și-au pierdut mamele să caute un înlocuitor și să își concentreze atenția asupra unei singure persoane”, a explicat Christina Krenz, purtător de cuvânt al poliției.

Citește și: Un turist a primit amenzi pentru viteză de 48.000 dolari, în doar patru ore

Bărbatul nu a știu ce să facă așa că a sunat la poliție. Se simțea puțin amenințat”, a mai spus Krenz, adăugând că veverițele pot deveni „foarte insistente, nu doar fugind după cineva, ci devenind fixate pe acea persoană. Poate fi înfricoșător”.

Micul suspect a fost luat în custodia poliției și urmează să fie dus la un centru de animale.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter