Un bărbat a cerut divorțul chiar în ziua nunții, din cauza unui cântec ales de mireasă

De Unica.ro, pe

Un cuplu din Irak s-a despărțit chiar în noaptea nunții, după ce un cântec ales de mireasă a provocat o ceartă aprinsă între familiile celor doi tineri.

Un cuplu a stabilit un nou record pentru cea mai scurtă căsătorie, în urma unei dispute între familii, chiar la petrecerea de nuntă ce a avut loc la Bagdad. Cearta a pornit de la un cântec cerut de mireasă „Mesaytara”, interpretat de cântăreața siriană Lamis Kan, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Cum arată masca doar pentru nas inventată de sud-coreeni

Cum și-a început Anamaria Prodan cariera în afaceri

Anca Țurcașiu, despre viața după divorț: „Este greu să faci o schimbare majoră”

Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie secretul snițelelor perfecte: „Dacă brevetam ideea atunci, eram milionar azi”

În timp ce mireasa dansa și se bucura de nuntă, familia mirelui s-a arătat extrem de nemulțumită de alegerea cântecului. În română, titlul piesei înseamnă „Sunt stăpână” sau „Te voi controla”, iar cântecul are versuri precum: „Eu sunt cea care domină, tu vei fi condus de ordinele mele stricte/ Te voi înnebuni dacă te uiți la alte fete de pe stradă/ Da, sunt dominantă, tu ești bucata mea de zahăr. Atâta timp cât ești cu mine, vei asculta poruncile mele”.

În urma disputei dintre familii, mirele a cerut divorțul.

Se pare că nu este prima oară când acest cântec ajunge să fie mărul discordiei într-o familie. Anul trecut, un cuplu din Iordania a divorțat din cauza piesei.

Sursă foto: Shutterstoc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter