Ultimul cadou primit de o bătrână de la soțul ei răpus de cancer

De Amelia Matei, pe
În martie 2017, când soțul lui Jeanie Gum, Bill, a murit răpus de cancer, familia ei a știut că femeia nu va putea depăși prea ușor acest eveniment trist. Jeanie și Bill s-au cunoscut în perioada liceului și erau căsătoriți de 64 de ani, iar Crăciunul trecut a fost primul pe care Jeanie l-a petrecut fără soțul ei.

Pentru a-i alina suferința femeii, familia i-a pregătit lui Jeanie un cadou cu totul și cu totul special.

„Am vrut să îi oferim ceva special, pe care l-ar putea pune în scaunul în care bunicul meu obșinuia să stea”, a spus Sammie Beaty, una dintre cele patru nepoate ale lui Jeanie. „Am crezut că este o idee minunată să transform puloverul pe care bunicul îl purta în ajunul Crăciunului într- o pernă”, a adăugat Beaty.

Tânăra a dezbătut subiectul împreună cu ceilalți membri ai familiei, care au venit cu ideea să scrie pe pernă următorul mesaj: „Acesta este un pulover pe care obișnuiam să îl port, iar ori de câte ori îl vei ține în brațe, să știi că sunt acolo. Cu dragoste, Bill”.

Când bunica ei a deschis cadoul, Beaty spune că atmosfera din cameră a fost „copleșitoare, cu lacrimi și tristețe, dar totdeauna plină de speranță pentru că am știut că este un lucru pe care îl va păstra mereu în memoria bunicului meu. Ea a spus că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată”.

Beaty a adăugat că, deși pierderea lui Bill a fost dificilă pentru întreaga familie, acest cadou le alină dorul de el.

Citește și – O bătrânică vizita un muzeu când și-a văzut fotografia pe un jurnal de război. A izbucnit în lacrimi după ce l-a citit

Citește și – O văduvă a primit un buchet de flori la locul de muncă, iar toți colegii au izbucnit în lacrimi când au aflat de la cine este

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter