Adelina Pestrițu a împlinit 34 de ani! Ce cadou a primit de la soțul ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 03 februarie 2021, 17:51

Marți, 2 februarie 2021, Adelina Pestrițu a împlinit 34 de ani. Din anul 2019, Adelina este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 2 ani.

Adelina Pestrițu a împlini 34 de ani! Ce cadou a primit de la soțul ei?

În mediul online, Adelina a publicat numeroase fotografii și videoclipuri cu multe dintre cadourile primite cu ocazia aniversării sale. Printre acestea, fosta prezentatoare TV a postat și o imagine cu ce a primit cadou de la partenerului ei de viață.

Adelina a primit o mulțime de buchete de flori și deserturi și s-a sărbătorit alături de câțiva dintre prietenii ei într-un restaurant din București.

Soțul ei, Virgil, i-a oferit în dar o brățară cu diamante. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus! De la un alt grup de prieteni, Adelina a primit o a doua brățară.

Adelina, despre Virgil: „Mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase de-ale noastre în favoarea mea”

Pe Instagram, Virgil a publicat o fotografie cu el și cu Adelina, imagine alături de care a scris: „La mulți ani, soției mele perfecte! Te iubesc! ❤️”. „El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc.

El mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție.

De foarte multe ori, mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase de-ale noastre în favoarea mea, în favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi și să mă înțeleagă, să spună: «Lasă, că vreau să fii fericită, vreau să reușești».

Iar acum, când am luat acest minunat premiu [Best Romanian Influencer/People’s Choice Awards 2019], chiar mi-a spus că este mândru de mine. Că este mândru de această reușită și că se bucură că a făcut parte din acest drum spre succes”, mărturisea Adelina în noiembrie 2019.

Foto: Instagram

Citește și:

După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

Adelina Pestrițu, despre cel de-al doilea copil: „Când ne așteptăm mai puțin”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter