Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 aprilie 2021, 15:20

Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au divorțat în 2020. Perechea s-a separat încă din vara anului trecut. Divorțul a fost finalizat la notar în septembrie, lună în care ar fi aniversat un an de mariaj.

Andrei și Antonia au împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 4 ani. Cu ocazia aniversării micuțului din februarie 2021, perechea s-a reunit. Recent, invitată în platoul Chefi la Cuțite, Antonia a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre viața ei.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

„Eu știu să fac mai mult mâncăruri tradiționale de la mama și de la bunica. O iubesc pe mama atât de mult și, efectiv, ea este eroul meu. Pentru mine nu există o femeie mai puternică.

Aveam 9 ani când mama ne-a anunțat că este nevoită să plece la muncă în Italia, pentru că tatăl meu se îmbolnăvise de trei ani, avea hepatita B, și, evident, a fost din ce în ce mai greu să ne descurcăm doar cu salariul ei, analize, doctori…

Mi-a spus să o ascult pe sora mea pentru că ea va lipsi doar nouă luni, doar că aceste nouă luni s-au transformat în 17 ani și încă nu a venit acasă. După nu foarte mult timp, a plecat și sora mea la facultate la Timișoara și apoi am rămas cu tata.

A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea cu el. Oricum era o relație frumoasă tată-fiică, dar s-a dezvoltat și a devenit ceva care să reziste pentru tot restul vieții”, a spus Antonia Ștefănescu.

Citește și:

Cântăreața Celia a avut COVID-19: „A fost un coșmar pentru mine”

Actorul Denis Ștefan, tată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica bebelușei Cristina

Cu cine seamănă fiica lui Smiley și a Ginei Pistol: „Atunci când zâmbește..”

După un timp, bărbatul s-a stins din viață. „A fost prima dată când mama a venit acasă și nu era sărbătoare”, a spus Antonia în lacrimi. „Ironic că boala lui ne-a adus împreună. Aveam 14 ani atunci. (…)

Evident că mama n-ar fi plecat, dar avea două fete de crescut, datorii de plătit, sora mea o facultate, efectiv am rămas din nou singură. Îngrozitor. Mă frustrează că trec anii și nu reușește să revină acasă”, a mai spus Antonia.

Ce a gătit Antonia

„Sunt mamă cu normă întreagă. Am un băiețel de 4 ani. O minune. (…) Astăzi o să prepar o ciorbă de pui, se numește ciorbă deasă de porumb. Îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place când văd ce iese. Iubesc și să mănânc. Sunt gurmandă, mâncarea mă face fericită.

Mă chinui să mă abțin să nu mănânc, să nu mă îngraș. Mâncarea adună pe toată lumea, oameni, prieteni, la masă. În plus, când gătești e păcat să mănânci singur și nu poți face doar o porție, faci mai multe și împarți”, a mai declarat Antonia la Antena 1.

„Dat fiind că n-am avut parte de familia mea atât cât aș fi meritat, ca orice om, m-a făcut să-mi doresc enorm de mult să am eu familia mea și asta am și făcut. Mi-am dat seama din prima că [Andrei] este un bărbat cu care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta”, a mai mărturisit Antonia.

Ce îi reproșează Antonia lui Andrei după divorț

Când ea și solistul s-au cunoscut, vorbind despre cum își vede viața în 5 ani, Antonia i-a spus că este sigură că va avea casa ei, familia ei și un coteț de găini. „Le-am făcut pe toate în afară de găini.

Sincer încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte. (…) Chiar dacă am divorțat de Andrei, viața merge înainte. Am rămas în relații foarte bune. Ne vizitează aproape zilnic. Petrece timp cu Ayan. Îi servesc masa în continuare”, a mai spus Antonia.

Antonia a primit două cuțite, de la chef Florin Dumitrescu (33 de ani) și de la chef Cătălin Scărlătescu (48 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter