Trupa Metallica va concerta din nou la București

De Oana Savin, pe
Trupa Metallica va susține un nou concert la București, anul viitor, în cadrul turneului „Worldwired”. Mai mult, biletul de intrare le oferă fanilor ocazia de a descărca noul album al trupei, în format digital.

Biletele pentru concertul ce va avea loc pe 14 august 2019 pe Arena Națională, urmează să fie puse în vânzare de pe data de 28 septembrie.

Turnerul «Worldwired» se întoarce în Europa şi Marea Britanie, între 1 mai şi 25 august 2019, cu show-uri ce se desfăşoară pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 – 2018, ce a depăşit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa şi Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţări. Debutând pe 1 mai 2019, în Lisabona, turneul include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia)”, se arată într-un comunicat al organizatorilor, citat de Mediafax.

Biletele la concertul Metallica, la pachet cu noul album al formației

Biletele achiziționate includ și cel de al 10-lea album Metallica, „Hardwired…To Self-Destruct”, în format digital.

După cumpărarea biletelor, fanii vor primi un mail cu instrucțiuni pentru descărcarea albumului.

Metallica, una dintre cele mai apreciate formații rock din lume, s-a format în anul 1981. În cei 37 de ani de activitate, trupa a lansat zece albume de studio, trei albume live, două EP-uri și a reușit să vândă peste 125 milioane de discuri în întreaga lume.

Formația a fost recompensată cu nouă premii Grammy .

Citește și: Ed Sheeran vine pentru prima oară în România. Cât costă biletele la concert

Citește și: Șuie Paparude și Trooper s-au retras de la un concert. Motivul este Primăria Capitalei

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter