TREND HUNTER: în 2018 se poartă călătoriile cu trenul

De Adina Rosetti, pe
În februarie începem să testăm noile trenduri ale lui 2018: cocktailuri fără alcool, călătorii cu trenul, farfurii din materiale 100 % biodegradabile și muzee la mall.

 

În vacanță cu trenul
Anul ăsta, dacă e să plecăm la drum, se pare că e la modă să o facem cu trenul. Nu doar pentru reducerea amprentei de carbon, dar și pentru aerul romantic pe care ți-l dă o astfel de călătorie old school. Cât despre destinații, le vom alege nu după numărul de stele al resortului, ci după potențialul artistic și gastronomic al locului respectiv. Și, apropo, e din nou cool să mergi în vacanță cu toată familia!

Happy mocktail!
Ce ne aduce anul în materie de trenduri culinare? Ei bine, se pare că e timpul să bem mai puțîn… alcool, sau dacă-l bem, atunci să fie… picant! Se poartă din ce în ce mai mult mocktailurile, în toate variantele posibile, plus cocktailurile asezonate cu boabe de piper. Cât despre mâncare, specialiștii prevăd o explozie de specialități hawaiiene, de proteine provenite din plante (avocado să trăiască!) și de produse locale.

TREND HUNTER: în 2018 se poartă călătoriile cu trenul

 

Farfurii și tacâmuri din frunze de palmier
Mai precis, de palmier areca. Odată căzute în mod natural la pământ, frunzele care acoperă nucile de areca sunt adunate și tratate cu abur, sub presiune. În procesul de fabricaţie nu se folosesc nici un fel de chimicale, astfel că farfuriile și tacâmurile din frunze de palmier areca sunt 100% naturale, biodegradabile și ecologice.

TREND HUNTER: în 2018 se poartă călătoriile cu trenul

 

Museum of Senses
12 camere care formează un spațiu enigmatic, nefiresc și rațional în același timp, educațional, dar și distractiv, o lume a senzațiilor și iluziilor optice care îi va face pe vizitatori să-și testeze la maximum simțurile. Labirintul de oglinzi, graffiti room, tunelul vortex, camera înclinată, camera inversă (unde totul e cu capul în jos), poartă spre infinit sunt doar câteva din încăperile muzeului care și-a deschis porțile la mallul Afi Cotroceni.

TREND HUNTER: în 2018 se poartă călătoriile cu trenul

 

Foto 123rf, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter