Trei premiere la cinema. Tu pe care o alegi?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Conan Barbarul, războinicul legendar al desenelor animate difuzate în anii ’90, revine pe marile ecrane. Aceiaşi scenarişti care au creat „The Hangover” toarnă o altă…
 …poveste copioasă pentru regizorul „The Change-Up”, iar Colin Farrell se dă pe comedii horror.

Tu ce premieră alegi în acest weekend?

Conan 3D/ Conan the Barbarian

Legendarul luptător care ne-a fascinat în desenele animate revine pe marile ecrane în spectaculosul format 3D.

Martor la asasinarea tatălui său şi la distrugerea până în temelii a satului în care a copilărit, Conan este hotărât să se răzbune pe asasini.

Ecranizarea promite o aventură fantastică de dimensiuni epice în care luptătorul nostru nu va fi scutit de lupte teribile cu cei mai cumpliţi inamici: căpcăuni, monştri terifianţi şi vrăjitori cu puteri inimaginabile.

După Arnold Schwarzenegger, care a intrepretat rolul în filmul din 1982, în rolul principal este musculosul Jason Momoa, acelaşi care a jucat şi rolul lui Khal Drogo din „Urzeala Tronurilor”.

Dacă aş fi… tu?/ The Change-Up (2011)

Dacă ţi-a plăcut „Spărgătorii de nunţi” sunt toate şansele ca David Dobkin să nu te dezamăgească nici cu noua sa comedie, extrem de interesantă, ce-i drept după un scenariu de Jon Lucas şi Scott Moore (The Hangover).

Chiar dacă suntem în plin sezon al nunţilor, filmul nu are legătură cu miri şi mirese, dar intriga cel puţin te va pune pe gânduri: după ce ies la o băută într-o seară, celibatarul Mitch şi Dave, un avocat epuizat de muncă, soţie şi de cei trei copii, se trezesc a doua zi că au făcut schimb de… corpuri!

Acum nimeni nu va mai invidia pe nimeni, căci fiecare se tezeşte cu o cu totul altă viaţă. În rolurile celor doi îi vedem pe Ryan Reynolds şi Jason Bateman.

Noapte de Groază/ Fright Night

Nu te teme, filmul nu îţi va da ceva fiori pe şira spinării şi nici coşmaruri. Filmul este un horror de tot râsul – la propriu – căci Craig Gillespie nu face altceva decât să readucă pe marile ecrane comedia horror clasică din anii ’80.

Colin Farrell, alături de tânărul talentat Anton Yelchin, cunoscut din serialul „Huff” dar şi din „Hearts in Atlantis” cu Anthony Hopkins, promit un remake cel puţin la fel de copios.

Charlie Brewster (Anton Yelchin) îl suspectează pe noul său vecin, Jerry Dandridge (Colin Farrell), că ar fi vampir. Cum nimeni nu îl crede, Charlie apelează la Peter Vincent, ucigaşul de vampiri din serialul său TV preferat, care nici el nu crede în existenţa vampirilor.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter