Cel mai nou film despre Crăciun şi alte premiere la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe

Magazinele au fost deja decorate în spiritul Crăciunului, altele au fost inaugurate, cum este magazinul dedicat lui Lady Gaga, iar în oraş pregătirile pentru sărbătorile …
…de iarnă au început deja. Şi nu trebuie să fii un shopaholic ca să simţi febra pregătirilor care vuieşte în oraş, pentru că şi cinematografele ne introduc în acest weekend în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu cea mai nouă animaţie despre Crăciun.  

Arthur Christmas: Marea cursă de Crăciun

Dacă anul trecut, Ron Howard ne cucerea cu a sa comedie şarmantă „Cum a furat Grinch Crăciunul”, anul acesta aflăm că Moş Crăciun e bine, sănătos şi în toiul pregătirilor.

Produsă de studiourile Sony Pictures în 3D şi regizată de Sarah Smith, filmul ne prezintă o nouă variantă despre miticul Moş Crăciun şi tainica sa misiune.

De fapt, ne este deconspirată întreaga operaţiune secretă a Moşului, despre cum reuşeşte mereu să împartă cadouri în toată lumea la timp. Te-ai gândit vreodată că şi Moş Crăciun foloseşte tehnologia revoluţionară pentru scopul său arhaic?
 

Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary

De la pasiunile sale de pirat consacrat, Johnny Depp nu renunţă la toate viciile sale, ci „ancorează” în filmul lui Bruce Robinson, după romanul autobiografic al lui Hunter S. Thompson.

Confruntându-se cu o perioadă de declin în carieră sa de scriitor, Paul Kemp cade victimă ispitei alcoolului, se încurcă cu o femeie frumoasă, dar logodită şi intră în complicaţiile ţesute de un afacerist dubios.

Dar cronicarul se angajează la un ziar din Puerto Rico, unde ajunge să lupte pentru a găsi un echilibru între cultura locală şi americanii stabiliţi în oraş.
 

A Dangerous Method/ Metodă periculoasă

David Cronenberg renaşte în conştiinţa umanităţii două dintre personalităţile de seamă ce au disecat misterele minţii umane.

Un film biografic despre părinţii psihologiei, Freud şi Jung, şi prietenia lor, sudată în jurul interesului comun pentru ştiinţă.
Relaţia lor turbulentă pe alocuri este însă „aplanată” de prezenţa fermecătoare a frumoasei Sabina, o tânără pacientă a lui Jung, frumoasa Sabina, în interpretarea actriţei Keira Knightley, care intervine între aceştia.

În rolurile celor doi sunt Michael Fassbender şi Viggo Mortensen.
 

 

Brave – trailer

Surprizele de la Hollywood nu mai contenesc pentru amatorii de animaţii cu personaje drăgălaşe.
Cei de la Pixar, studioul recunoscut pentru animaţiile sale spectaculoase ( „Cars”,”Up”, „Toy Story” etc.) anunţă foarte curând lansarea filmului „Brave”, un nou lungmetraj animat cu prinţese, asemenea tradiţiei Disney.

„Brave”, pe care îl putem viziona acum într-un al doilea trailer, spune povestea frumoasei prinţese Merinda şi a regatului condus de regele Fergus şi regina Elinor, din tărâmurile mistice ale Scoţiei.

Indisciplinată dar un arcaş foarte bun, Merinda sfidează într-o zi un obicei sacru al locului şi aduce peste regat nenumărate blesteme. Pentru a îndrepta lucrurile, Merinda pleacă în cautarea unei bătrâne excentrice.

Brave, regizat de Mark Andrews, va avea premieră în vara anului viitor, pe 22 iunie 2012, şi îi are în distribuţie pe Emma Thompson, Kelly Macdonald, Craig Ferguson, Kevin McKidd, Julie Walters.
Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter