Primul trailer „Mirror, Mirror” şi două premiere la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe

La doar câteva zile de la lansarea primului trailer cu Albă ca Zăpada, „Snow White And The Huntsman”, a sosit timpul ca şi studioul concurent să lanseze
varianta cu care va concura în ceea ce s-ar putea numi „războiul celor două Albe ca Zăpada”.

„Mirror, Mirror”, căci aşa se numeşte, este ecranizarea basmului în viziunea celor de la Relativity Media, care a produc şi filmul de succes „The Social Network”.

Regizat de Tarsem Singh, acelaşi regizor al peliculei Immortalis, care rulează acum în cinematografe, filmul o aduce pe ecrane pe Julia Roberts în primul ei rol negativ, mai exact cel al Reginei. Distribuţia este completată de Lily Collins, în rolul Albei ca Zăpada, Armie Hammer – prinţul şi Sean Bean în rolul tatălui eroinei.
 
Primul trailer "Mirror, Mirror" şi două premiere la cinema

O versiune diferită de „Snow White And The Huntsman 3D„, pelicula, care se lansează pe 16 martie 2012, este o comedie cu o Julia Roberts spumoasă, în stilul său caracteristic.
 
Primul trailer "Mirror, Mirror" şi două premiere la cinema

Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici caută să îşi recapete regatul distrus de regina diabolică şi ambele pun ochii pe fermecătorul prinţ.

Bătălia dintre cele două Albe ca Zăpada şi şi cele două Regine Rele este abia la început, căci ambele studiouri îşi vor disputa supremaţia în faţa cinefililor în vară, când îşi vor lansa producţiile grandioase şi extrem de costisitoare, ambele în valoare de 100 de mil. de dolari.

În aşteptarea celor două megaproducţii inspirate din basmul fraţilor Grimm, iată ce premiere îşi dispută cinefilii în acest weekend de noiembrie.

Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I/ The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Trist, dar adevărat… Povestea de dragoste a vampirilor care a creat o adevărată isterie de proporţii în lumea este aproape de final.

Fanii seriei care a scris istoria modernă a producţiilor de gen pot să intuiască încă din prima parte a ultimului film cum se va încheia această poveste interminabilă dintre Bella şi Edward.

„Zori de zi 1” îi surprinde pe cei doi bucurându-se de o căsătorie aparent liniştită. Nici nu vei gândi ce anume le va strica celor doi însurăţei liniştea, pentru că de haita rivală nu mai poate fi vorba acum.

Nu vrem să îţi stricăm surpriza, totuşi… venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella.
 

Verii/ Primos

După „Gordos”, adică „Graşii”, comedia cu care a cucerit publicul TIFF anul trecut, tânărul regizor de origine spaniolă, Daniel Sánchez Arévalo, ne mai propune un film spumos, care sigur te va binedispune.
„Primos” este o comedie ce spune povestea lui Diego, părăsit de logodnică cu cinci zile înainte de nuntă.

Aflat într-un moment de profundă tristeţe şi rătăcire, el reuşeşte să se mobilizeze, analizând mai multe opţiuni pentru a-şi recuceri marea dragoste.
 

 
Foto: imdb.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter