4 premiere extraordinare la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe

Dacă ai poftă sănătoasă de râs, weekend-ul acesta trebuie să te opreşti musai la cinema. Două dintre comediile spumoase ale verii ajung, cu oarece întârziere, şi în cinematografele noastre.
Noi îţi sugerăm să nu îl ratezi pe carismaticul Steve Carell care este într-un fel de „Crazy, Stupid, Love.” cu Julianne Moore, dar nici pe Sarah Jessica Parker, dacă vrei să afli „How She Does It”.

Pe Ryan Gosling, în schimb, îl vei putea urmări în cursa vieţii lui, în filmul de acţiune „Drive”, iar dacă ţi-e dor de o poveste pasională franţuzească, mergi la „Au voleur”.

A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love.

Şi-a părăsit „Biroul”, dar nu a renunţat şi la menirea lui de comediant desăvârşit. Steve Carell se angajează în proiectul savuros al regizorilor Glenn Ficarra şi John Requa cu care se pare dau lovitura în box office.

La 40 de ani, Cal este un om împlinit. Are un serviciu bun, o casă frumoasă, copii reuşiţi şi o soţie iubitoare. poate prea iubitoare. Viaţa frumoasă a lui Cal se surpă însă, când află că soţia lui, Emily (Julianne Moore), îl înşală de ceva timp şi doreşte să divorţeze.

Îi vedem, totodată, pe senzuala Emma Stone şi chipeşul Ryan Gosling.

Cursa/ Drive

Nu îl scăpăm din vedere pe Gosling, pentru că actorul se pare a fost neobosit în ultimul timp.

Alături de Carey Mulligan şi Christina Hendricks, Ryan Gosling porneşte în Cursa vieţii lor, filmul fiind premiat pentru regie anul acesta la Cannes.

În rolul unui pilot al şoselelor, personajul ascunde o viaţă dublă – cascador în timpul zilei şi cel mai căutat şofer al tâlharilor.

În calitate de agent al lui Ryan, Shannon (Bryan Cranston) îi pregăteşte un plan pilotului: construcţia unei maşini cu care acesta să poată concura pe un circuit profesionist. Pilotul se îndrăgosteşte însă de vecina lui, Irene (Carey Mulligan).

Oare cum o reuşi?/ I Don’t Know How She Does It

Locul în viitorul „Sex and the city” pare să îi fi fost sustras, dar Sarah Jessica Parker revine într-o altă comedie, poate şi mai savuroasă, alături de şarmantul Pierce Brosnan şi elegantul Greg Kinnear.

Bazat pe romanul omonim, filmul este o comedie despre o mamă a cărei viaţă depinde de lista cu îndatoriri zilnice.

O viaţă reală/ Au voleur

Dacă preferi o seară romantică la cinema, regizoarea Sarah Petit îţi propune o poveste frumoasă de dragoste, ce răzbate dincolo de barierele sociale.

Isabelle este profesoară, Bruno, un hoţ. Împreună încep să creadă c-ar putea fi fericiţi. În ziua în care poliţia îi da de urmă, Bruno o trage după el şi fug împreună. În inima pădurii, se ascund şi se iubesc. În afara timpului, într-o ultimă tentativă de a ţine departe toată violenţa lumii.

În roluri îi vedem pe Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, şi Florence Loiret Caille.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter