Două premiere la cinema. Tu pe care alegi să o vezi?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Mister Bean se întoarce, dar nu în postura binecunoscută, ci în rolul lui James Bond, într-o comedie prefigurată a fi şi mai bună decât „Johnny English” din 2003.
O revenire la fel de spectaculoasă promite şi chipeşul actor brunet din seria „Twilight”, într-un thriller palpitant, dar fără vampiri.

Dacă nu te-ai decis la care dintre filme să mergi, iată ce aventuri ne propun actorii.

Johnny English… se întoarce!/ Johnny English Reborn

În rolul unui agent secret, fără frică, dar şi fără tact sau vreo fărâmă de simţ detectivist, Rowan Atkinson este fără îndoială cel mai extravagant agent secret.

Aflat în slujba Majestăţii Sale trebuie să oprească un grup internaţional de asasini înainte ca aceştia să ucidă un lider mondial şi să declanşeze, astfel, haosul global. Dar tocmai s-a pus la cale un atentat la viaţa premierului Chinei aşa că Johhny English trebuie să intre din nou în acţiune.

Oliver Parker îi convoacă în misiunea sa regizorală, o comedie copioasă cu spioni, pe cine alta decât actriţa Gillian Anderson, agentul Scully din „Dosarele X”, dar şi pe frumoasa Rosamund Pike.

Vezi care sunt premierele toamnei în cinematografele româneşti.

Răpirea/ Abduction

Din „Twilight”, Taylor Lautner se întoarce într-un thriller de acţiune plin de suspans, în regia lui John Singleton, (2 Fast 2 Furious, 2003).

Viaţa lui Nathan (Taylor Lautner) decurge firesc până în momentul în care îşi găseşte întâmplător fotografia pe un site de persoane dispărute. Cu ajutorul prietenei sale Karen (Lily Collins), Nathan porneşte în căutarea adevărului şi a părinţilor săi biologici, dar află că oamenii care l-au crescut nu sunt nici pe departe ce păreau a fi.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter