Transilvania a fost inclusă în Topul Forbes al celor mai ieftine destinații de vacanță din 2019

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 03 ianuarie 2019, 18:19
Îți dorești să călătorești anul acesta pe bani puțini, dar în același timp să te bucuri de un peisaj superb? Îți dăm o veste bună! Nu este nevoie să pleci din țară. Transilvania a fost inclusă în topul celor mai ieftine destinații de vacanță din 2019 și este unul dintre cele mai frumoase locuri unde te poți simți minunat.

Transilvania se află pe locul 18 în Top

Zona Transilvania

Transilvania a fost inclusă în Topul Forbes a celor mai ieftine destinații de vacanță din 2019. Zona din România se află pe locul 18 în top și este numită „o destinație de vis”.

Romania-Transilvania

„Țara miturilor și care are unii dintre cei mai ospitalieri localnici din lume. Transilvania este o destinație de vis a călătorilor bugetari. Munții Carpați uimitori oferă fundalul perfect pentru una dintre regiunile adesea trecute cu vederea din Europa. Transilvania a fost la prima călătorie „un șoc cultural”. Nu eram pregătită pentru turmele de oi și de castelele frumos conservate, iar ospitalitatea poporului m-a surprins. Legendele au permis Transilvaniei să dezvolte o cultură unică și autentică. Oaspeții pot experimenta rădăcinile României fără comercializarea în masă și prețurile ridicate pe care le vedem în destinațiile europene mai populate. De la diferitele tipuri de mâncăruri, precum: ciorba, micii și pălinca, până la ski în Susai, veți avea o gamă largă de activități care să vă ajute să vă distrați. Țara este o destinație anuală pentru mine, iar unul dintre motivele pentru care o aleg ar putea fi doar mâncarea”, au scris jurnaliștii Forbes.

Castelul Bran

Pe primele 5 poziții în topul jurnaliștilor de la Forbes de află: San Antonio (Texas), Puebla (Mexic), Hawai, St. Elena și Philippine.

Sursa: Forbes.com

Sursa foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter