Top 10 cele mai frumoase filme și seriale de Crăciun pe care le poți vedea pe Netflix

De Oana Savin, pe

Ce filme și seriale de Crăciun poți vedea pe Netflix. Luna decembrie este luna dedicată filmelor de Crăciun. Alături de o cană de ciocolată caldă și popcorn, un film de Crăciun este tot ce ai nevoie în serile reci de iarnă.

Pe Netflix se găsesc o mulțime de filme și seriale dedicate Crăciunului și sărbătorilor de iarnă, astfel că tot ce ai nevoie este puțin timp ca să le poți viziona pe toate. Mai jos găsești o listă cu cele mai frumoase filme și seriale de Crăciun pe care le poți vedea pe platforma de streaming.

Filme și seriale de Crăciun pe care le poți vedea pe Netflix

1. Crăciunul cade la fix

Proaspăt logodită, moștenitoarea răsfățată a unui magnat din lumea hotelieră (Lindsay Lohan) suferă un accident la schi, își pierde complet memoria și ajunge să fie îngrijită de chipeșul proprietar al unei cabane (Chord Overstreet) și de inteligenta lui fiică în zilele premergătoare Crăciunului.

2. Crăciunul cu tine

Epuizată de propria carieră, vedeta pop Angelina evadează și caută să îndeplinească dorința unei tinere fane dintr-un orășel de provincie din statul New York, unde descoperă inspirația pentru a-și revitaliza cariera și o șansă de a se bucura de o iubire adevărată.

3. Scrooge: Poveste de Crăciun

Într-un Ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție să își înfrunte trecutul și să își schimbe viitorul înainte să fie prea târziu.

4. Un băiat numit Crăciun

Un băiat obișnuit, pe nume Nikolas, pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm. Având alături un ren încăpățânat pe nume Blitzen și un șoricel credincios, care este animalul său de companie, Nikolas își întâlnește în curând destinul în această poveste magică, amuzantă și emoționantă, care demonstrează că nimic nu este imposibil.

5. Jurnalul lui Noel

Venit să facă ordine de Crăciun în vechea lui casă, un romancier întâlnește o femeie care își caută mama naturală. Va dezlega un vechi jurnal secrete și, poate, emoții?

6. Dorințe de Crăciun în Angel Falls

O doctoriță obsedată de muncă vrea să îi arate fostului ei iubit că e cuprinsă de spiritul Crăciunului. Cine o ajută cu lista de sărbători? Un barman angelic, evident!

Citește și: „Harry și Meghan” a devenit documentarul care a spart toate topurile Netflix. Suma uriașă încasată de cei doi

Citește și: Ce filme apar pe Netflix în luna decembrie. Producții de neratat la final de an

Citește și: Ultima șansă să le vezi. Ce filme ies de pe Netflix până la finalul anului 2022

Filme romantice și comedii pe care le poți vedea de Crăciun

7. Un iubit de sezon

Sătulă să audă comentarii despre starea sa civilă, Johanne începe o cursă de 24 de ore în care să își găsească un iubit pe care să îl prezinte familiei de Crăciun.

8. Aroma iubirii

O tânără din Los Angeles fără noroc în dragoste folosește o aplicație de întâlniri prin care cunoaște și se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est. Ea decide să îi facă o vizită-surpriză de Crăciun și descoperă că a fost înșelată, în spatele profilului online ascunzându-se altcineva. Comedia romantică reconfortantă redă încercările ei de a găsi iubirea adevărată.

9. Un Crăciun sub vâsc

Un tată văduv moștenește o fermă tocmai de Crăciun și se acomodează cam greu la viața la țară. Însă copiii săi știu cum să facă pentru a rămâne acolo pentru totdeauna.

10. O furtună de Crăciun

În decembrie 2022, mai mulți oameni ajung pe aeroportul din Oslo. Unii îi așteaptă pe cei dragi, alții caută să ajungă acasă, la familiile lor, iar o altă parte încearcă să plece cât mai departe ca să evite perioada Crăciunului. Dar, indiferent în ce situație se află fiecare, planurile lor de Crăciun sunt date peste cap. Cu toții rămân blocați pe aeroport în condițiile în care mai sunt doar 24 de ore până la Crăciun. Așadar, oare ce vor face?

Sursă foto: Profimedia, Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter