7 tipuri enervante de fani la concerte

De Unica.ro, pe

Concertele sunt extraordinare. Atmosfera entuziastă, însufleţită de cel mai mare idol al tău şi hiturile îndrăgite pe care le asculţi live este o experienţă cu adevărat memorabilă…
 …într-o seară care se anunţă decât perfectă. Şi totuşi, există cineva care îţi poate strica distracţia – fanii nepoliticoşi.

Află mai jos care sunt cele mai enervante tipologii de fani nelipsiţi de la concerte.

Fanfaronii

Adoptând o atitudine net superioară de cei din jurul lor, fanfaronii sunt în general cei care ţin cu tot dinadinsul să impresioneze, iar fanfaroni amatori de concerte găsesc că este esenţial să arate că ei chiar sunt fani adevăraţi şi că nu au ajung printr-o împrejurare oportună la un concert Metallica, să spunem.

Aşa că aceştia se vor simţi obligaţi să demonstreze celorlalţi cultura lor muzicală impresionantă, ca melomani cu gusturi de calitate.
Adevărate enciclopedii muzicale, fanfaronii sunt cei care intuiesc cu o precizie umitoare melodia care urmează şi tot ei vor striga primii – înaintea artiştilor de pe scenă – titlul melodiei, ca adevăraţi cunoscători ce sunt. Dacă nu ştiu refrenul pe de rost, vor improviza în gura mare.

Bădăranii

Bădăranii sunt peste tot, dar cei care frecventează concertele se disting de la distanţă. De altfel, ei sunt singurii indivizi pe care nu îi deranjează niciodată aglomeraţia din spaţiile strâmte, dimpotrivă, se vor simţi în largul lor în potopul de lume dezlănţuită. Asta pentru că bădăranii au metoda lor de a-şi crea propriul confort: cu puţină răbdare, ei pot ajunge şi pe scenă, ajutaţi doar de coate şi puţin avânt ca să te bruscheze mai bine.

Fanii înfocaţi

Cu geci de piele, părul lung, vopsiţi pe faţă ori, după caz, costumate cu exact acelaşi outfit ca al divei de pe scenă, pe super-fani nu ai cum să nu îi observi. Deghizaţi în mici sosii ale zeilor pe care îi idolatrizează, fanii teribilişti pot fi uneori confundaţi cu adevăraţii cântăreţi. În mod meritoriu, ei sunt adevăraţii fani despre care vorbesc artiştii în mesajele lor de mulţumire, pentru că unii şi-ar da şi ultimii bani pe bilet ca să ajungă la un concert live.

Dacă nu l-ai reperat, uită-te atunci la cel care ţipă din toţi rărunchii, încercând să acopere vocea artistului de pe scenă.
 

Beţivii

Nu este nimic rău în a consuma un pahar de bere înainte de show, pentru bună dispoziţie. Sau după concert, când ţi se va face sete.

De altfel, ar fi fost drăguţ să stai la terasă cu umbreluţă în timp ce îl asculţi pe Mobi live. Există însă şi fani care merg la concerte cu impresia că ajung la bar.
Ce-i drept, cu toţii ne vom fi simţit nemaipomenit să nu răbdăm de sete, dar ei chiar nu se pot abţine şi pace!

De aceea, ultima dată ai ajuns acasă udă din cap până în picioare, deşi nu a plouat, şi mirosind a bere, chiar dacă ai băut suc.

Vorbăreţii

La fel ca la cinema, întotdeauna se va găsi un vorbăreţ care, dacă nu are un film de povestit sau un moment de anticipat, cu siguranţă va găsi ce să trăncăneacă. Ai aflat deja că tipa din faţa ta nu s-a mai văzut cu colega din facultate de vreo doi ani, că tocmai s-a despărţit şi că şi-a schimbat slujba.

Fotografii de ocazie

În general, tuturor ne place să facem fotografii, iar atmosfera care se naşte la un concert live – show-ul magistral de lumini şi mulţimea care înflăcărează – este un moment ce trebuie imortalizat cu prisosinţă.

Mai întâi se face o poză înspre scenă, sperând că îl va „prinde” măcar pe toboşar, după care îşi va face câteva poze cu spatele înspre scenă, chiar dacă nu se va vedea de lumini, după care va începe să filmeze vreme de vreo două melodii şi să trimită MMS -uri prietenilor, astfel încât vor sta cu mâinile în sus tot concertul.

Îndrăgostiţii

Ce este mai frumos decât să mergi cu iubitul la concertul artistului vostru favorit? Deloc întâmplător, este artistul care are în playlist şi „melodia noastră”, desigur, o baladă romantică.

Îndrăgostiţii nu vor rata niciodată ocazia să celebreze cum se cuvine melodia de o asemenea valoare sentimentală, aşa cănu se vor stânjeni să îşi şoptească declaraţii de dragoste exact lângă urechea ta şi apoi toate gesturile de afecţiune de care sunt în stare.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter